Jump to content

roza

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo link za skinut skriptu iz GP: http://rapidshare.com/files/246799522/fwdfwskriptegp.zip.html
  2. Molim vas da mi netko pošalje skriptu iz GP na mail roza.jolic@gmail.com, ja ću istu objaviti pa da je svatko može skinuti. Slala sam PM-ove i mailove, ali još nema odgovora.
  3. roza

    zakoni

    Ne znam je li tko već objavio, ali nabasala sam na stranicu www.zakon.hr, sa svim ažuriranim zakonima, bez potrebne registracije. Zakoni se brzo se skidaju, a jedino ne znam je li radi na svim preglednicima (Opera, Mozilla, ali na Exploreru bez problema)ukratko, stranica je Zakon!
  4. Bog, evo i ja idem na testiranje za desetak dana, pa bi molila ako neko već ima iskustva sa testiranjem ovoga tipa da ih objavi. mene također zanima da li ima testiranje iz zakona o radu i zakona o strancima ili je samo ustav i zakon o državnom inspektoratu.( radno mjesto za koje je meni testiranje je inspektor rada- radni odnosi)
  5. Zamolila bih kolege/kolegice ako netko ima presude koje se koriste na pravosudnom da ih digne na neki link pa da bi ih mogli skinuti. Unaprijed zahvalna.
  6. Kolega, čestitam i sretno. Zahvaljujem na kolegijalnosti i objavljenim skriptama.
  7. roza

    Skripte

    pridružujem se molbama za skripte.
  8. Bravo kolega Hrvoje, pridružujem se čestitkama. Zamolila bih te da mi proslijediš navedena pitanja, a može ih proslijediti i bilo tko drugi tko ih je eventualno dobio. Unaprijed zahvalna. roza_1@net.hr
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija