Jump to content

dora7

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobri ljudi, da li mi netko moze poslati skriptu za opći dio na doramaric07@gmail.con HVALA
  2. LP, i ja molim skriptu za VSS, na doramaric07@gmail.com
  3. dora7

    uvjetna

    poštovani, vidim da sam na krivo mjesto ugurala svoje pitanje i ispricavam se zbog toga.Ako je moguće neka ga admin premjesti, te ako netko zna odgovor molim da odgovori. Pozdrav.
  4. dora7

    uvjetna

    Poštovani, ovdje ću ugurati svoje pitanje.Da li postoji smetnja,odnosno da li će Povjerenstvo razmatrati odluku o uvjetnom otpustu ako je u isto vrijeme održavanja sjednice još uvijek na snazi Rješenje o prekidu izdržavanja kazne?ja ne vidim razloga da ne pogotovo ako su ispunjene pretpostavke za uvjetni otpust. Zahvaljujem na odgovoru.
  5. dora7

    Natječaj

    Kolege, vjerojatno je vec bilo na više mjesta ali da tu pitam,.... Ako se šalje prijava za više gradova da li treba svu dokumentaciju slat na ta sva mjesta ili je dovoljno u prijavi napisat na koja sva mjesta se prijavljujes, Hvala
  6. Poštovani, Molim preporuku za odvjetnika koji se bavi zaštitom intelektualnog vlasništva(ne patenata) i koji je imao iskustva u radu. Problematika je dosta složena stoga trebam predanog i iskusnog odvjetnika s obzirom da sam u zadnja dva pokušaja pronalaženja dotičnog naišla na na odvjetnike koji stvarno ne poznaju tu problematiku. Stoga molim preporuku na odvjetnika koji koji ima iskustva. Hvala.
  7. dora7

    odvjetnik golojuh

    Ja sam dobila odbijenicu:-(
  8. Puno hvala na odgovoru, već sam napisala prigovor,ali kako ce to proc u sudskom postupku ,živi bili...
  9. Ako može jedno pitanjce,sklaopila sam ugovor sa VIp-om na 24mj koje je ukljucivalo i fiksnu telefoniju .kako oni nisu izvrsavali svoje usluge u fiksnoj telefoniji nakon višemjesečnog natezanja s njima i slanja pritužbi(faksom) ,odgovorili su mi da na mom podrucju jos nije ta usluga u potpunosti realizirana .Odlucila sam raskinuti ugovor i sad mi je doslo rjesenje o ovrsi za ONIH NEPLACENIH GODINU DANA STO SAM BILA POD UGOVOROM,prijedlog je pokrenut u zakonskom roku,da li mislite da ima smisla slat prigovor na to rjesenje?meni je jasno da sam raskinula ugovor ali iskljucivo zbog njihovog neizvršavanja ugovorene obveze?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija