Jump to content

ivanildo15

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivanildo15 objavio

  1. Kolegice i kolege, spremam pravosudni ispit za 11. mjesec i zamolio bih dobru dušu da mi pošalje na e-mail sajber.ivan@gmail.com sve skripte (po mogućnosti prema ispitnim pitanjima) ako ih ima. Hvala unaprijed i sretno svima!!!!!
  2. Kolegice i kolege, spremam pravosudni ispit za 11. mjesec i zamolio bih dobru dušu da mi pošalje na e-mail sajber.ivan@gmail.com sve skripte (po mogućnosti prema ispitnim pitanjima) ako ih ima. Hvala unaprijed i sretno svima!!!!!
  3. Kolegice i kolege, spremam pravosudni ispit za 11. mjesec i zamolio bih dobru dušu da mi pošalje na e-mail sajber.ivan@gmail.com sve skripte (po mogućnosti prema ispitnim pitanjima) ako ih ima. Hvala unaprijed i sretno svima!!!!!
  4. Kolegice i kolege, spremam pravosudni ispit za 11. mjesec i zamolio bih dobru dušu da mi pošalje na e-mail sajber.ivan@gmail.com sve skripte (po mogućnosti prema ispitnim pitanjima) ako ih ima. Hvala unaprijed i sretno svima!!!!!
  5. Pomoć!!! Da opišem situaciju: želio bih otvoriti internet stranicu na kojoj mislim prodavat razne usluge, stranica istovjetna Kolektivi, Kupi me.... Međutim, našao sam u zakonu da ukoliko se namjeravam time baviti moram otvoriti turističku agenciju budući da prodajem turističke aranžmane, te mi time troškovi enormno rastu(najam poslovnog prostora, mora biti zaposlena osoba koja ima dozvolu za voditelja poslovnice, režije). Mislio sam da je dovoljno registrirat poduzeće na kučnu adresu i raditi od doma budući da je to internet trgovina. Ima li neko bilo kakvu ideju kako zaobići te propise i početi obavljati taj posao bez otvaranja turističke agencije? Unaprijed hvala!!
  6. Pozdrav!!!! Znam da posredovanje pri prodaji nekretnine može obavljati samo ovlaštena osoba(agencija za promet nekretnina, ovlašteni agent ili obrtnik). Budući da nemam navedena svojstva, a spojio bih agenciju i prodavatelja, htio bih i ja dobiti određenu proviziju(i da se zaštitim na sve moguće načine).... Mislio sam da u da s agencijom sklopim ugovor o posredovanju gdje bi stavio odredbu da ja dobivam određenu proviziju ako posao između agencije i prodavatelja bude sklopljen, te ako agencija u određenom roku proda tu nekretninu trećemu. je li to dovoljno ili bi se mene trebalo uključiti i u ugovoru između agencije i prodavatelja ili na neki drugi način? Ako bi neko mogao pomoć što prije, bio bih mu jako zahvalan(a i odužio mu se naravno)....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija