Jump to content

Kajt

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Kajt objavio

  1. Kajt

    interni oglas

    I ja imam istu dvojbu. Ako si dobio/la odgovor molim te javi.
  2. Kajt

    Ured državne uprave

    Ja radim u uredu državne uprave i sudjelujem u provedbi natječaja. Bilo bi krasno kada bi državna uprava bila tako privlačna stručnjacima da se samo preko veze može doći kod nas ali istina je puno jadnija. Dakle: na natječaje se ne javlja gotovo nitko! Imamo ogromne probleme pri popunjavanju radnih mjesta a to se pogotovo odnosi na pravnike i građevince. Ako ih i uspijemo zaposliti, odlaze nakon par mjeseci, čim uleti nešto bolje.
  3. A jel misliš bježati iz državne uprave? Meni je već puna kapa biti jedini pravnik na vidiku, a rješenja donose štatijaznam nekakvi ratari, metalurzi i ini. Nemam ja ništa protiv drugih ali šta nije na tim mjestima potrebnije imati pravnike? Pravosudni mi nekako dođe kako karta za bolji život, a to tumačenje kolektivnog ne budem tražila. Hvala
  4. Zanima me koliko ste dana uspjeli dobiti od nadređenih za pripremanje pravosudnog i temeljem kojeg kriterija. Naime, ja sam dobila informaciju da mi mogu dati najviše sedam dana za učenje i to po logici jedan ispit jedan dan. Državni sam položila tako da ću odgovarati 7 preostalih predmeta i eto meni mojih sedam dana. A tako bih rado ušićarila još koji dan, stoga pomozite savjetom i iskustvom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija