Jump to content

BoreLee

Korisnik
  • Broj objava

    37
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Ne znam, Ovako kako sam ja to iznio tu, tako je to meni objasnio covjek koji koji ima webshop s sjemenkama. S obzirom da se covjek time bavi ja nisam imao razloga sumnjati i ici provjeravati tocnost tvrdnji. Kvragu pa ko bi to trebao bolje znat od nekog kome je to profesija. Malo me zbunjuje ovaj status suvenira.
  2. Sjemenke su potpuno legalne u svim zemljama EU i onima koje nisu u EU a potpisale su sporazum taj o protoku roba. Ne zato sto u nijednoj od tih zemalja nema fasista na vlasti, vec upravo zbog tog sporazuma. Sjemenke marihuane su u Holandiji suvenir. Jednom kad RH potpise taj sporazum o slobodnom protoku roba, recite mi molim vas cega ce se to ovi nasi zakonodavci dosjetiti cega se nitko drugi u EU nije dosjetio pa da te suvenire zabrani?
  3. Ulaskom u EU, posjedovanje i prodaja sjemenki canabisa posaju legalni i kod nas, odnosno kad nasi potpisu onaj "ugovor o slobodnom protoku roba i dobara" ili kako li se vec tocno zove. Jel se to raguliralo vec ovim zadnjim promjenama zakona ili moramo cekat da nas bas prime pa ce nasi onda to regulirat?
  4. Pa sto si lijepo sam ne uzgojis terapiju?
  5. Suzana ocito nema pojma o temi sto je ne sprjecava da bude u pravu kao i obicno. To da je marihuana jedno od najucinkovitijih sredstava za ublazavanje posljedica PTSP-a (za kojeg, da podsjetimo nema lijeka) je medicinskim strucnjacima u tom podrucju poznato jos od prvog svjetskog rata. Osobno sam, u vrijeme ucenja o uzgoju marihuane, na jednom od foruma upoznao jednog naseg kolegu iz Velike Britanije koji je imao cast svoju domovinu braniti u zaljevskom ratu nakon kojeg je dobio diagnozu PTSD-a i marihuanu kao terapiju. Covjek je ovlasten imati 3 zenske biljke u stadiju cvatnje i 3 u vegetativnom stadiju (kome treba dodatnih objasnjenja rado cu pomoci) te pored toga do 100 grama suhe marihuane. Postoji niz dijagnoza za koje se dobija marihuana kao terapijsko sredstvo u nizu evropskih drzava tako da to nije nikakva novost a jos manje besmislica. S obzirom da sam na uvjetnoj, a nisam siguran smije li se komentirati pravomocne sudske presude. suzdrzat cu se od komentara. Ipak cestitam i Vrhovnom sudu na odluci i branitelju na izvojevanoj pobjedi.
  6. Svim ljudima dobre volje, korisnicima, posjetiocima i voditeljima ovog foruma, s njihovim obiteljima zelim blagoslovljen Bozic.
  7. Ne zelim buditi laznu nadu i ne znam jesam li u pravu, ali mislim da bi on trebao ostvarit to svoje pravo i nakon isteka roka ako je na vrijeme podnio potpuno dokumentiran i valjan zahtjev a odbijen je zbog administrativne pogreske. Najgore bi bilo sada odustati od svega.
  8. Druze i kolega Duro, ja nisam ovlasten tumaciti zakone pa mi ne pada napamet (previse je to naprezanja za mene). Na nacionalnoj televiziji su visoki vladini i policijski duznosnici rekli da policija postupila po zakonu i naveli su kojem, a Vi lijepo ako mislite da nije, podignite tuzbu pa jos mozda i neke koristi od svega toga izvucete. Ne znam zasto ste Vi isli u rat, ali mogu reci zasto sam ja. Zato jer sam bio uvjeren da se borim za drzavu u kojoj ce svako ljudsko bice bez obzira kojoj kategoriji (vjera, rasa, porjeklo, broj noge, diagnoza i.t.d i.t.d) pripadalo biti slobodno raditi sto hoce sve dok svojim postupcima ne ugrozava ostala ziva bica i/ili njihovu imovinu. Mozete li vjerovat kakve sve naivne budale majke radjaju (na sebe mislim da ne bi bilo zabune). Upravo to je i bila poanta mog posta. Previse nas je koji se "rasplacemo" kad se dirne u nesto sto mi po svom misljenju smatramo svojim pravom, a kad se dirne u tudja okrecemo glave ili se tjesimo zakonima koji cesto nemaju veze s pravdom. Ako sam povrijedio necije osjecaje ispricavam se. Nekako mi se cini da skrecemo s teme pa cu se ja lagano iskljuciti iz daljnjih rasprava na ovu temu. Za sve nejasnoce slobodno se obratite privatnom porukom. Hvala na razumjevanju.
  9. Sto sad odjednom svi placete, pa policija samo provodi zakon. Policija nece uzeti dozvole svima s PTSPom vec samo onima koji ne prodju ljecnicki i ustanovi se da nisu sposobni upravljat vozilom. Sto ima lose u tome? Kad uhapse PTSPovca zbog 2-3 biljke, onda ih svi opravdavate (cast izuzecima) jer provode zakon. STO JE S NASIM PRAVOM NA NAJBOLJI LIJEK I ODABIR NACINA LJECENJA !? http://www.benefitsofmarijuana.com/ask/reader-questions/marijuana-therapy-for-veterans-with-ptsd/ http://www.salem-news.com/articles/december032008/leveque_vid_12-3-08.php http://www.salem-news.com/articles/june142007/leveque_61407.php http://www.ohiopatient.net/v2/content/view/855/2/
  10. Pa ocito je da se gospodin policajac zadovoljio provedenim tretmanom. Jos ako naglasite da niste konzumirali nikakve za sebe i okolinu opasne supstance, postat cete Vi drzavni prijatelj no1
  11. a ima li gradjanin pravo, odnosno brani li neki zakon ili propis gradjaninu da kamerom ili diktafonom snimi bilo verbalnu komunikaciju i/ili postupanje policajca od trenutka kada mu ovaj pridje? Dakle gradjanin primjeti da mu prilaze 2 policajca i on vadi neki uredjaj za snimanje i pocme sve to skupa snimati. Smije li ga policija sprijeciti u tom i takvom snimanju?
  12. Dao njima (i nama) dobri Bog, a pozive dovoljno dugo, da bar jedan odgovara za one puste jame koje su napunili i genocida koji su proveli.
  13. ovaj zadnji di vas je pola miliona zar ima jos neki
  14. Pozdrav braniteljima i onima koji ce to tek postati. Zanima me prvenstveno da li ima neki krajnji rok do kojeg se mora upisati u taj famozni fond nakon kojeg to vise nece biti moguce i ako da koji je to datum?
  15. Presudu te 300 kn u dzep i uputiti se u zgradu suda. Portira upitati di je racunovodstvo. Predociti prsudu i lovu. Obavezno zatraziti kopiju uplatnice i presudu natrag i time bi pravda trebala biti zadovoljna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija