Jump to content

cibo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je cibo objavio

  1. Kako je završila ova priča?
  2. Objavljeno u NN 93/2014 od 30.7.2014... A stupa na snagu: Članak 84. Ovaj Zakon objavit će se u »Narodnim novinama«, a stupa na snagu 1. rujna 2014., osim članka 35., članaka 42. i 43., članka 45., članaka 47. do 52., članaka 55. do 58., članaka 64. i 65., članka 67. stavaka 4. i 6., članaka 76. i 77. ovoga Zakona koji stupaju na snagu 1. siječnja 2015.
  3. Ako se ne varam od prije koji dan...
  4. Samo informacija kako je tada priča ipak završila s poslovno uvjetovanim otkazom pa nažalost nemam nikakvo iskustvo za podijeliti s aspekta izvanrednog otkaza... pozdrav
  5. Ljubazno bi zamolio sve koji znaju nešto o izvanrednom otkazu uslijed neisplate plaće da mi pomognu savjetom ako mogu. Naime, razmišljam o izvanrednom otkazu budući da već 3 mjeseca nisam primio plaću. Svjestan sam da je to dovoljno dobar razlog za izvanredni otkaz (iliti osobito teška povreda) međutim ono što me muči je slijedeće: 1. Šta ako poslodavac ne želi potpisati izvanredni otkaz? Da li je odrezak od preporučene pošte kojim je izvanredni otkaz poslan dovoljan? 2. Teoretski, ako poslodavac ne želi ptpisati otkaz pa moram sve slati poštom vrlo vjerojatno ću imati i teškoća sa dobivanjem radne knjižice. Kako do radne knjižice?!? Ovo pitam budući da se radi o vrlo izvjesnom scenariju, nažalost razgovor sa poslodavcom nebi pomogao. Da li je netko imao slična iskustva? Molim Vas pomozite. Sa izvanrednim otkazom bi se bar prijavio na burzu kako bi kako-tako spojio kraj sa krajem od naknade (imam pravo budući da sam u tvrtki 6 godina) dok ne nađem novi posao, a naću ću ga jer bi radio bilo šta. A eventualni stečaj tvrtke ili neke pozitivne pomake nažalost ne mogu čekati Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija