Jump to content

raiderdado

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mozes tu napisati prigovor jer je nastupila apsolutna zastara zanaci proslo je 10 godina za otpis duga .
  2. Prvo za otvaranje Web shopa --zaboravite NKD iz 2007 donesen vam je zakon Elektroničkoj trgovini baciti oko . Ako doregistrirate postojeci obrt ili doo brise vam se po starom nkd jer su drugacije kategorizirane tako da mozete vise djelatnosti obavljati .
  3. Naj bolje je zastiti dio koda ili programa , na patentnom zavodu , svi se upisite kako patentni nositelji .Otvorite D.D unesite u kapital tvrtke program koji nesto vrijedi ili nakon otvaranja uvedite ga kako vlasnistvo firme .A vi međusobno sklopite ugovor kakav hocete u kojem omjeru i koji udio i kako cete to regulirati i onda dajte investitorima da kupe firmu .
  4. http://www.dziv.hr/ NJima se obrati tu ces moci zastiti i ime i logo itd .
  5. u SC ODNSI SAMO NOVI RACUN , na koji da ti isplate zarađeno a a taj racun neka je zasticen i nemas brige .
  6. MOzes to zaboravit , jer paypal je vani firma , i FC , pobrisi rađe cooky na kompu .
  7. Mozes ga jedino tuzit i trazit naknadu i zatezne kamate koje ti pripadaju po ugovoru , koji on nije ispunio .
  8. Mozes trazit vjestacenje SMS -a , sa time da se poruke cuvaju 12 mjeseci u sustavu , sa time da sud dodjeljuje vjestaka , sa time da ti je to dodatni trošak .
  9. Davanje lažnog iskaza Članak 303. (1) Svjedok, vještak, prevoditelj ili tumač koji u postupku pred sudom, upravnom postupku, postupku pred javnim bilježnikom ili stegovnom postupku dade lažni iskaz, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine. (2) Kaznom iz stavka 1. ovoga članka kaznit će se stranka u postupku koja dade lažni iskaz ako se na tom iskazu temelji konačna odluka u tom postupku. (3) Ako su kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka prouzročene teške posljedice za okrivljenika u kaznenom postupku, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od tri mjeseca do pet godina. (4) Ako počinitelj kaznenog djela iz stavka 1. ovoga članka dragovoljno opozove svoj iskaz prije donošenja konačne odluke, može se osloboditi kazne. Pa ti sad vidi
  10. Angaziraj odvjetnika obavezno , jer ako je situacija kao kod nas da se sam uvid u spis placa , morat ces i to podmirit . Najbolje ti je nazovi njihovo veleposlanstvo i raspitaj se .
  11. U obrtnicu samo uvrsti izrada web stranica , ako se bavis i popravcima kompjutera i to je to , ako se planiras bavit i web shopom uvedi i jos internet trgovina itd .
  12. naravno da je posto imaju u ugovoru klauzula o zateznim kamatama , najbolje ti je neki odvjetnicki ured angazirati iz BIH .
  13. Inace po zakonu po nastupanju smrti prestaju sva dugovanja i obaveze.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija