Jump to content

apeitheia

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Gurao sam kćerku na biciklu na izlazu iz dvorišta na paktregeru. potrčao s biciklom jer je pas, koji inače voli naskakivati na ljude, krenuo na nas i u tom trenutku je kćerki upala noga u žbice. Par metara od kuće na ulici. savila je stopalo i pukla joj je kost spiralno taman iznad pete. Ima longetu nije ništa strašno oporavit će se. Sada policija je došla ispitivati i kažu da je to kaznena prijava za nanošenje teških ozljeda u prometu. Koliko zatvora mogu dobiti za to maximalno?
  2. Lijep pozdrav. Ne znam da li sam na dobro mjesto postavila pitanje,ali evo. Moj bivsi decko je bez mog znanja na mom SD kartici mog fotoaparata nasao eksplicitne snimke koje sam snimala sa deckom prije njega, i sada, nakon naseg prekida, ih je stavio na internet. Bez mog dopustenja da ih uopce skine sa SD kartice,a pogotovo stavlja na internet. Kome se mogu obratiti? Sto da napravim? Takoder zove moju mami i trazi novac od nje,i onda joj salje moje proste fotografije. Da li se to moze okarakterzirati kao ucjena ? Molim vas pomoc, ne znam sto da radim
  3. Kao osamnaestogodišnjak nakon što sam upisao fax digao sam studentski kredit, pretplatu na VIP, SIMPU i tele 2 nijednu nisam otplatio. Sveukupno imam duga oko 8000kn, a kamate rastu. Bojim se da cu vjerojatno morati u zatvor, bio sam mlad nisam imao pojma da mi starci nece to platiti. Ne radim, nemam posao, nemam ništa na sebi. Ako mi dođe kazna zatvora i ako to odslužim, da li se dug briše???
  4. Pozdrav. Osudena sam na 6 mjeseci dobrotvornog rada koji moram obaviti u sljedecih godinu dana,i buduci da sam se odrekla prava na zalbu pravomocnost presude je donesena odmah na sjednici optuznog vijeca tj. danas. u 7. sam mjesecu trudnoce i zanima me da li ikako mogu odgoditi odradivanje rada za opce dobro jer terimn mi je krajem 1.mjeseca 2013.,a u 10. mjesecu 2013. mi pocinje zadnja godina fakulteta,pa ako je moguce izvrsenje kazne odgoditi do 5.mjeseca 2014. ili barem da dio odradim u ljeto 2013. kad mi dijete navrsi 6 mjeseci,pa ostatak od 5.mjeseca 2014. da li je to moguce?
  5. Pozdrav! molim vas za neki savjet.zanima me da li postoji sansa da se netko oslobodi ako ga se optuzi za clakan 173,stavak 2. zlouporabe opojih droga? radi se o prodaji heptanona. prvi put nam je,studenti smo,nismo ni znali sto se moze dogoditi i jedan decko nas je prijavio i mi smo priznali i na saslusanju drz.odvjetnik je rekao da bi to moglo proc sa stavkom 8. ili korisnost u istrazi i mogli bi biti oslobodeni.ali nekako me strah da su to rekli samo da priznamo i smanjimo im posao.ja sam i majka maloljetnog dijeteta.odvjetika imam po sluzbenoj duznosti i nije od nikakve pomoci...iz strah od 30 dana u istraznom priznali smo sve i sada nam tek ljudi govore da smo pogrijesili,ali od straha i neznanja nismo znali sto drugo.da li postoji ikakva sansa da to prode bez zatvorra i kako?
  6. aha,a dal je mirenje obavezno i koliko to dugo traje?tipa moze otic sam jednom,rec da se nece mirit i to je to,ili?zbilja nisam u nista upucena.
  7. on je otac i to 100% jer s nikim drugim nisam bila ii uopce se ne zamaram s rezultatom testa jer znam kakv ce bit.moj dragi muz je odlucio da mu se vise ne da odgovornost pa me ostavio samu s djetetom i nezaposlenu i sad se on kurva okolo,sto i priznaje.ne znam tocno sto je on to tocno zasluzio kad tako kukavicki bjezi od odgovornosti,al nek vam bude...ja samo zelim da moja kci bude sretna i iako je teska kretencina,ja ga jos volim.pa sad,dajte si oduska i osudujte kolko vam drago
  8. ja i moj muz smo napravili test ocinstva na medicinskom fakultetu u osijeku mimo suda.muz zeli rastavu braka,ja ne,pa me zanima dal ovo utvrdivanje ocinstva vrijedi na sudu(krv je vadena kceri i muzu,meni ne) i da li sud moze moj pristanak na test ocinstva uzet kao sporazumnu rastavu braka(jos jednom,ja ne zelim rastavu i zelim da moj muz sve plati kad dode do pokretanja postupka).dijete jos nema godinu dana pa tuzba za rastavu braka s njegove strane jos nije pokrenuta.rezultate testa jos ne znamo.i jos jedno pitanje,moj muz zeli uzet odvjetnika da na sudu obavlja sve umjesto njega jer ne namjerava uopce dolazit na sud ni na mirenje.dal on to moze tako?i na cemu mora prisustvovat?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija