Jump to content

sportas70

Korisnik
  • Broj objava

    122
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sportas70 objavio

  1. Objavljeni rezultati natječaja za stipendiju . Pogledati na stranicama ministarstva branitelja. Čestitke dobitnicima!
  2. Kakve benificije možeš imati u vezi prijave na zdravstveno osiguranje djeteta?
  3. Od onoga trenutka kada si uveo u svoju poreznu karticu % invalidnosti HRVI od tada ti neuzimaju porez na mirovinu i mirovina ti je od toga mjeseca uvećana , dakle to povećanje si morao primjetiti na isplati mirovine , temeljem toga nemaš pravo na povrat godišnjeg povrata poreza jer ti porez nije niti uzman od mirovine.
  4. U vezi potvrde o pripadnosti postrojbi HV obratiti se nadležnom uredu/upravi za obranu.
  5. Ugovori vraćeni još u 7. mj. a od love još ništa!?
  6. Objavljeni rezultati natječaja za stipendije na stranicama Ministarstva branitelja. Sretno!
  7. Imali tko kakvih saznanja kada će rezultati natječaja za stipendije 2015/16.
  8. 60% ti je 1995.85 kn. pa si lijepo izračunaj koliko bi bilo 70% prosječne plaće u RH.
  9. 2009.g. ukinuta otpremnina, a po članku 6 mislim da nikada nije niti bila (osim te koju si i dobio, sve u svemu ako si nešto i propustio sada je 2016. i sve ti je kasno).
  10. Objavljen natječaj za stipendije svi uvjeti na stranicama min. branitelja. Sretno!
  11. Neznam dali si ti pobrkao udjele u braniteljskom fondu sa dionicama za HRVI. ali sam siguran da za dionice kao HRVI moraš predati zahtjev i čekati na red.
  12. Ja predao 2009. g. i još nisam dobio niti znam kada ću , eto pa računaj!
  13. utorkom i četvrtkom zvati u vremenu od 9-12 sati na broj 01/634 6321, budi uporan. Objavi što su ti rekli.
  14. Ma kako uopće dobiti dionice HRVI-a? Predao zahtjev za dodjelu dionica u 4. mj. 2009.g na privremeno rješenje o 20% HRVI rekli čeka se 3-4 god. kada dobijem trajno da im ga dostavim. Dostavio u 5. mj. 2012. g. i čeko.... Povremeno zvao, pa biće krajem godine , pa biće početkom godine... Do danas kažu nisam više na redu sa 2009. nego sa rješavanjem predmeta iz 2012. !? To je vele po nekakvom novom zakonu koji kaže da dolaze u obzir samo trajna rješenja te mi se vrijeme čekanja računa od trajnog rješenja ( ne moram spominjati da do danas takva priča nije bila) pa zar ću još morati čekati 3 god. Molim pomoć i savjet! Hvala.
  15. Možete ugraditi svoja brojila za vodu, trebate imati suglasnost 50% i više stanara, cijena jednog vodomjera otp. 1500 kn (Bruneta ugrađuje malo proguglaj)
  16. Nije moguće da nema nitko nekakvu ideju , savjet ili barem da me uputi na nekakvu adresu!
  17. Molim pomoć, 2008.g. izradio sam projekat za obiteljsku kuću te ishodio dozvolu za građenje (platio sam komunalni i vodni doprinos) te po pravomoćnosti dozvole, iste godine, sam i započeo gradnju odnosno izbetonirao temelj za kuću. Projektant mi je bio nadzorni za izgradnju temelja (imam skicu iskolčenja, izvješće nadzora te se na ORTO snimku vidi temelj). Tada je nastupila kriza i nisam nastavio sa izgradnjom. Ovih dana sam sasvim slučajno čuo da moram imati i izvođača radova za temelj te i prijavu početka gradnje što ja prije 6 god nisam imao te da mi je sada vjerovatno istekla građevinska dozvola. Molim pomoć i savjet dali je to točno i što da radim. Hvala!
  18. Još 22,08,2014.g. dobio sam riješenje o priznavanju naknade za kupovinu udžbenika za studenta , odnosno isplatiti će novce, do danas ništa od novaca. molim ako netko ima nekakva iskustva da se javi zanima me koliko se čeka na isplatu?
  19. Dali je netko uspio što dobiti za studente , predao sam po starom pravilniku još proljetos kada je izašao novi pravilnik rekoše da će me pozvati da nadopunim dokumentaciju po novom pravilniku i evo ga kraj 8 mjeseca još ništa , molim odgovor ako netko ima nekakvih saznanja . Ovo je slučaj iz brodsko-posavske županije.
  20. A bogami neki kažu da niti uz predočen račun neće platiti radne bilježnice, dok ne počmu prve novce isplaćivati izgleda ništa ne znamo !
  21. Bio danas u Uredu državne uprave i još uvijek pojma nemaju kada će studentima početi isplaćivati naknadu za udžbenike, po novom pravilniku jer ima kao puno nejasnoća , a za osnovnu i srednju školu ako idete na opciju 50% novca nisu još smislili koliko će to biti 50%. strašno nas prave budalama!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija