Jump to content

ula

Korisnik
  • Broj objava

    42
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bravo cure, hvala na super savjetima, ovakva pomoc nam je svims dobrodosla:). I cestitam na zasluzenom polaganju ispita!
  2. ula

    Odustanak?

    Do kad se najkasnije moze poslati takav dopis i jesu li potrebni opravdani razlozi ili? Hvala
  3. ula

    Odustanak?

    Je li moguce odustati od ispita, tj.sto ako se ne pristupi pisanom dijelu ispita?
  4. Please, mozete li i meni poslati tu kratku skriptu za ponavljanje na mm.bujanic@yahoo.com? Puno hvala!
  5. Mislim identicno kao ti! Uvijek sam vise voljela ucit po zakonu ali na koncu manje znala od onih koji su nabubali skriptu;). Sad cu po skriptama i pokusat ne mozgat dal nesto fali.
  6. Ocito svi uce, nitko se ne bavi strategijom
  7. Hocete li sve predmete nauciti prije pismenog ili se moze npr. ustavno, eu, pravosude (sto jos?) ostavit za usmeni?
  8. 4 mj od dana polaganja bi znacilo 4 mj od pada usmenog?
  9. Ucim za pravosudni ali sam slabo na forumu pa sad malo padam s Marsa! Usmeni s roka u rujnu su u studenom i prosincu? Uvijek je toliko kasnije usmeni?
  10. Please, moze i meni skripta trgovacko i uprava (po novim zakonima). mm.bujanic@yahoo.com Puno hvala!
  11. Nadovezujem se jer imam sličan problem... Koje tijelo izdaje Ujerenje o godini gradnje i što bi se trebalo priložiti?
  12. Tražim honorarni posao kod javnog bilježnika ili odvjetnika, u Puli ili okolici. Diplomirana sam pravnica s iskustvom u imovinsko-pravnim poslovim.
  13. Ako nije problem, napišite detaljnije, tj temeljem kojeg propisa je oduzeto.
  14. Ako su te nekretnine nacionalizirane, nemate više pravo na naknadu/povrat jer su rokovi za podnošenje zahtjeva (odavno) prošli. Jeste sigurni da vaši nisu podnijeli zahtjev? Naime ti zahtjevi su podnešeni 1997.g., i mnogi još čekaju u ormarima Ureda državne uprave da h se počne rješavati...
  15. Predmet se označava klasom, a uruđbeni broj je broj podneska unutar predmeta. Klasa predmeta se ne mijenja, uruđbeni broj se svakim podneskom mijenja. (Najjednostavnije rečeno). Na podnesku možete samo napisati ime na koje je naslovljen predmet, a u pisarnici tijela će naći klasu i taj predmet, ili još bolje napišite i klasu. Uruđbeni broj ne pišete vi nego tijelo kod kojeg se predmet vodi. Jesam li zakomplicirala?!?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija