Jump to content

Vin

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dragi kolege, molim da mi netko proslijedi skripte na zoran.orlovic@yahoo.com
  2. Pozdrav, prvo trebate pogledati što piše u ugovoru vezano uz prijevremenu otplatu kredita pa onda vidjeti za dalje.
  3. Pozdrav svima, nedavno sam načuo jednu zanimljivu informaciju, a to je da je naplata parkiranja Zagrebparkinga srušena presudom ustavnog suda i to zbog razloga što zagrebparking nije zk. vlasnik ni plodouživatelj nekretnine na kojoj naplaćuje parkiranje. Što mislite o tome, ima li netko možda presudu?
  4. Pozdrav, zanima me koliko vremena je potrebno provesti u braku sa supružnikom koji prima njemačku mirovinu da bi se ostvarilo pravo na nasljeđivanje te mirovine?
  5. Osoba rođena 1952. je podstanar u stanu čiji vlasnici su preminuli a nisu imali nasljednike. Dali je osoba postala vlasnikom stana pravom dosjelosti i kako se to dokazuje?
  6. Nedavno sam do prometnih policajaca odbio alkotest. Ali sam odbio i potpisati izjavu da odbijam alkotest, oni su pod moje ime jednostavno napisali: "Odbio potpisati". Dali to mogu u žalbi pred prekršajnim sudom iskoristiti kao argument, budući da oni nemaju nikakav dokaz da sam ja odbio alkotest budući da nisam ništa potpisao. Ako to nemogu iskoristi kao protuargument, onda znači da policajac može napisati izjavu o odbijanju alktotesta koja glasi na xy i umjesto njegovog potpisa napisati "Odbio potpisati" i teretiti xy na sudu za nesto sto on nije pocinio. Zar ne?
  7. Pozdrav, Prijatelj koji studira ima dug od 1200 kuna prema Vip-u. Trenutačno ga nije sposoban platiti, njihov odvjetnik mu je poslao pismo u kojem govori da će doći do ovrhe. Prijatelj nema nikakve imovine ni stalnih primanja. Zanima ga dali mu Vip može oduzeti novac sa žiro računa koji on dobiva kao plaću za posao koji obavlja preko student servisa. Hvala na odgovoru. Lijep pozdrav
  8. Pozdrav svima, imam jedno pitanje, ako znate nešto o tome molim vas odgovorite. Moja poznanica je čula da postoji određeni dokument koji mora biti napisan sa zaglavljem nekog odvjetničkog ureda u kojem jedna fizička osoba priznaje nanosenje dusevne boli drugoj osobi. U tom istom dokumenta štetnik pristaje isplatiti određeni iznos novca u određenom roku na racun dusevne boli. Poznanica je isto tako čula da kad štetnik i oštećenik potpišu dokument bez ovjere javnog bilježnika da takav dokument postalje pravno valjan i utuživ. Dali takav ili sličan dokument uopće postoji i kako se zove? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija