Jump to content

Zli_Zec

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Saznao sam za jedan slučaj koji me je šokirao... Jedna stara baka koja živi sama je bila oko mjesec dana ležala u bolnici. Za to vrijeme joj je stan provaljen i pokraden. Kad je izašla iz bolnice, policija joj je zabranila da se vrati u stan dok 'traje sudski postupak' ???!!!!??? I sad, budući da nema nikog tko bi ju primio, od 7. mjeseca dane provodi u prihvatilištu za beskućnike (!!!) dok joj je stan još zapečaćen... Sve mi to zvuči vrlo sumnjivo, barem zdravorazumski i ljudski gledano ali budući da znam da je sudska i državna pravda slijepa (za razliku od one Božje i obične ljudske...) - molim da mi netko navede : PO KAKVIM PROPISIMA je moguće tako nešto ?
  2. Molim vas lijepo, kakva je procedura za razvrgnuće suvlasničke zajednice ? Suvlasnici su me izigrali i na zajedničkom zemljištu bez mog znanja sagradili kuću. Da li bih mogao preko instituta razvrgnuća dobiti od njih odštetu za to ?
  3. Hvala ! A sad mi, molim recite jer sam u svemu ovome neiskusan : 'građevinskoj inspekciji' - koja je to točno institucija ? + 'Pred sudom' - kojim sudom ?
  4. Ima troje suvlasnika, sve čisto u tom smislu. Bez znanja jednog od njih, dvoje su na zajedničkom zemljištu počeli graditi kuću . Na kraju je saznao, iz druge ruke (zemlja je u drugom gradu). Što se sve tu može poduzeti, molim ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija