Jump to content

orgonas4

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Pitanje. Nisam vožio auto dvije godine i pol. da li je moguće da se zaboraviti vožiti auto? Ako nakon dvije i pol godine želim ponoviti vožnju da mi se vrati teorija vožnje, da li je moguće da nazovem neke od autoškole i uzmen par sati i ponovim teoriju, koliko bi po satu uzela auto škola da ponovim vožnju i da li bi mi se brzo vratila teorija vožnje? Moli vas za odgovor. Hvala.
  2. Pitanje. Imam jedan dug koji je nastao 2004 godine, dug za t-mobile račun. ja sam počeo taj dug otplačivati i svaki mjeseć plačam dug u obrocima sukladno dogovoru kako je dogovoreno na sudu. mene zanima. Zašto je javni bilježnik poslao obavijest u firmi kojoj radim da se izvrši ovrha dio plače, ali su mi rekli u firmi da nije donesena pravomočna presuda. pa mi nije jasno da li smiju oni meni praviti ovrhu dio plače ako ja taj dug sam počeo otplačivati. Zanimame zašto su oni obavijestili i firmu u vezi toga ako uredno oplačujem taj dug. (Čuo sam se sa t-mobile i javni bilježnikom i oni su rekli da se dug smanjio i da tako nastavim oplačivati taj dug). Trebami vaš savjet u vezi toga, Zašto su obavijestili firmu? i što je onda sa mojim dugom koji uredno otplačujem? i što su mislili sa time rec? Moli vas za vaš odgovor. Hvala.
  3. Pitanje. Da li ako sam zaposljenik i ako nemam nikakve nekretnine ni svoje zemljište itd. Da li imam pravo na gradski stan za dodjelu u najam iako sam zaposljenik? Moli vas pošaljite mi odgovor. HVALA.
  4. Pitanje. zašto moram plačati preplatu televizija kad koristim Maxtv, jel preko t-coma ja vjerujem da oni na RTV, dobiju plačeno od t-coma što se koriste njihove programe. pa mi nije jasno zašto moram plačati preplatu kad ne koristim ni njihovu digitalno emitiranje nego samo od t-coma? Moli vas da mi malo objašnite taj problem. zahvaljujem i očekujem vaš odgovor. HVALA
  5. Pitanje. Živim u dvoristu gdje ima više stanara. U tom dvorištu jedni susjedi drže psa i to ne jedan nego dva psa, Da li je dopušteno držati u dvorištu pse koji nisu cjepljenji? Kad neko dođe u dvorište poštar ili neki prijatelj znaš se desiti da napadnu na njih. što napraviti sa time i kome se obratiti za ovaj slučaj? Moli vaš da mi odgovorite. Hvala.
  6. Pitanje. Da li se može zaboraviti voziti auto ako ne voziš neko vrijeme? Pošalji te mi odgovor. Hvala.
  7. Pozdrav Trebam savjet. Jedan Gospodin mi je obečao da ce mi ostaviti kuću,on nema nikoga i kaže da bi mi ostavio kuću nakon njegove smrti. Mene zanima ako čovjek želi napišati oporuku što je sve potrebno napraviti da bi ta oporuka bila valjana? Moli vas za odgovor. Hvala.
  8. orgonas4

    Pitanje

    Pitanje. ja sam zastičeni najoprimač i živim u stanu od 1982 do sada. Mene zanima. Vlasnik me je pokušavao istjerati van ali sam ja odmah obavijestio centar za socijalnu skrb i oni su htjeli pokrenuti tužbu protiv. Vlasnica ima odvjetnika koji je zet, kad je centAR bio spreman pokrenuti sud vlasnica je odmah odustala i dala mi ugovor na kojem pise da sam zastičeni najoprimač i kako treba po zakonu. Mene zanima što su htjeli s time pokušat? Očekujem vas odgovor Hvala unaprjed.
  9. Pozdrav. Dobio sam jedno rjesenje koje mi treba malo objasniti, radi se o dugu t-mobila i 2007g bio sam na sudu pesuda je bila da mogu i na rate otplačivati dug. Stiglo mi je nakon 2007g novo rješenje u 2008 g, to rješenje koje sam dobio u 2008 godine stiglo je u Svibnju to rješenje glasi: 1. Ispravlja se presuda ovog suda poslovnog broja:p-6929/07 od 12. rosinca 2007.g. tko da -u toč 1. izreke, red 5., umjesto "od 20.08.2005.", mora stajati od 25. 08.2005" -toč.1. izreke, red 9, briše e stavak na izno od 312,50 kn od 20.11.2005 g pa do iplate ll Presuda u ostalom dijelu stoji neizmijenjena. Obrazloženje: U presudi ovog suda poslovnog broja:p-6929/o7 od 12 prosinca 2007 g omaškom u pisanju je navedeni pogrešnji datu i dospijeća te iznos po računu koji nije niti utužen, a kako je navedeno u toč1.1. izreke ovo rješenja. Obzirom da se radi o očitoj grešć u pisanju , a iste je i vidljivo iz obrazloženje presuda, gdje su utuženi iznos i njihovi dospijeća navedeni ispravno, temeljem čl. 342 st. 1 i 2 Zakona o parničkom postupku. Da li mi možete točno objasniti što su time misli reći u vezi ovog rješenja koje sam dobio. Hvala naprjed i očekujem vaš odgovor. ( Ne razumijem baš to rješenje ba vas molim za objašnjenje).
  10. Pozdrav. ja sam zaposljenik i radim, mene zanima. Da li ja imam pravo na gradski stan iako sam u radnom odnosu? U stanu kojem stanujem nije moj nego imam vlasnika, stan je pripadao gradu, poslje rata se pojavila vlasnica i tako da je stan vraćen vlasniku.ja sam Najoprimac i nisan podstanar, nego zastičen najoprimac Da li ja imam pravo na gradski stan iako sam zaposljenik? jel ne posjedujem nikvaku imovinu itd. Hvala unaprjed očekujem vas odgovor.
  11. Pozdrav Da li se može zaboraviti voziti auto ako ne vozis dugo ili neko vrijeme? Čekam vas odgovor. Hvala unajpred
  12. Pitanje. Ja sam novi vozać imao sam jeda prekršaj pa mi je Policija oduzela vožački samo na dva mjseća? Mene zania kad mi istekne dva mjeseča da li cu ja dobiti kakvu oavijest da mogu opet počet voziti? Čekam odgovor vas.
  13. Pitanje Da li se može zaboraviti vožiti auto ako ne vožis neko vrijeme?
  14. orgonas4

    pitanje

    oporuka. Ja sam bio usvojen kod jednik ljudih nakon nekog vremena su se oni rastali i ja sam bio vračen u dom. Gospodin koji se rastao me je zavolio ko svog sina. nisu imali djece i on je odlučio da nakon smrti želi napisati oporuku da ja dobijem njegovu kuću i nasljestvo. Što moram on sve napraviti da bi mogao napisati oporuk i prepisati na mene nakon svoje smrti? Hvala unaprjed čekam vas dgovor. sa postovanjem Saša.
  15. Pitanje Kako mogu naći dobrog odvjetnika koji se bavi sa pravama zastičenog najpromica za stan? Molim vas odgovor. Hvala unaprjed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija