Jump to content

Zok

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zok

    Pomoć molim

    Ja bih molio ako neko zna u ovoj državi imali sanohrani otac neka prava ?? Opširnije molit ću vas.Naprimjer neke popuste za plačanje računa i slično.HVALA
  2. Policajcu sam rekao da sam taj dan popio tabletu za tlak. On mi je tvrdio da Drager ne reagira na tablete nego samo na alkohol. Zanima me da li je to istina?
  3. Taj dan nisam popio ništa ,ali sam noć prije.Imam zdrastvenih problema s srcem i tlakom.Očito da moje tijelo ne asorbira alkohol tako brzo.Neznam nije mi jasno.Vozio sam svjesno prema njima jer nisam imao ništa za skrivati.Opčenito nepijem nikako.Samo kada su proslave ili slično.
  4. 09. 03.2008. me je zaustavila policija i prihvatio sam puhati u Dreger.Dreger je pokazao 1,89.Nisam porekao rezultate ispitivanjaTvrdio sam policajcima da nisam taj dan konzumirao alkohol što je i istina, ali sam učinio veliku grešku te odbio stručni pregled tj. uzimanje krvi i urina radi analize,premda me je policajac par puta pitao. Kazna mi je oduzimanje vozačke dozvole 6 mj. i 3000 kuna.Prije nikad nisam bio kažnjavan. Danas sam dobio Prekršajni nalog za isplatu kazne. Da li bi mi netko mogao dati savjet šta bih trebao poduzeti u ovoj glupoj situaciji.
  5. Zok

    Ko zna???

    ja stvarno nemogu vjerovati da ništa nema za nas samohrane roditelje?????????katastrofa........
  6. Ima pitanje što se tiče zaostataka.Riješenje za mirovinu sam dobio prošli mjesec i piše mi da kada naša država bude imala novaca da če mi isplatiti zaostatke.Jer to dugo traje?Jer je netko već dobio zaostatke???Nije valjda da ću čekati mjesecima ili godinama moje novce???Molim vas ako je neko sličan ima problem neka napiše koliko je ćekao ili još čeka. Hvala
  7. Zok

    Ko zna???

    Molim vas jer netko zna koje popuste ili slično imaju samohrani očevi dvoje malodobne djece???
  8. Ja sam samohran otac.Kakva ja imam prava ili jer imam neke olakšice ne gdje........??????molim pomoć
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija