Jump to content

suvi_91

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a što sa oni djelom obrasca koje ispunjava škola ili fakultet.
  2. a u pravu ste sjelo je 1.8,a račun je kčerkin,a ona je saznala tek 18,eto sory ako sam nekoga zbunio,lp,
  3. srednja škola.ugovore vratio prije dva tjedna,lp.
  4. j...e.. udruge,dragovoljci zng,i mup 91,bilo nas je malo,al neka ,znali smo što je nam činiti,i neka ,al neče dugo nas j...at.,bio sam 19,godišnjak,i ginuo,i mislio i mislim i danas, za dom, i svoju djecu,ZDS.
  5. Molim odgovor, sin mi je imao prosjek ocjena 4.30 smjer Obrtnicka škola , Kćer 3.70 Ekonomska škola stipendije nisu odobrene ima li tko slican slucaj sa tim prosjekom ?
  6. pa šta je došlo ,,,jesmo .živi ..je b eš 10 posto .ali moramo .i dalje živiti .zbog naše djece, biće sve ok ,91.sam znao što branim a sad ,nas biju sa svih strana , a dokle .DRAGOVOLJCI ZNG ,bilo je j,e beno 91 al smo znali što branimo .i koga bijemo ,,a sada je puno lakše .OSTA ONAJ KUKOLJ U ŽITU I TO TREBA ISTRIJEBITI, ALI TOGA KUKOLJA IMA MALO PREVIŠE , pozdrav svim dragovoljcima..
  7. pozdrav svima braniteljima na ovom forumu pa nisam dugo al ga pratim pa me zanima i jedan odgovor. jucer sam bio u , HZZMO i pitao za policu dopunskog zdrastvenog osiguranja. inace sam RVI ranavanje. gospođa u HZZMO mi je rekla,da se ne iznedanim ako zavrsim u bolnici i dobijem račun. Pa molim da netko tko zna.(mrljavac). rečeno mi je ako mi je cenzus preko 1500 i nesto kuna placam 130 kn.I pito gospođu iz HZZMO-a koji se prihod računa,ona kaže "prošla godina".Polica vrijedi 07.04.2010. MRLJAVAC briši post opet ali ja moram reći svoje dali je fer da baba četnika ima mirovinu 3 600 kn i sama i šalje kune unuku u REPUBLIKU SRBSKU bio četnik 91(moj školski) a ja imam cenzus 1 600 kn.E PA MOJ BOŽE HOCEMO LI OPET SLUŠATI BOŽE PRAVDE.Naš predsjednik je brzo pao u SRBIJI . Puno nas je palo 91 sa jednim,drugim,trećim metkom al smoo išli i branili svoje!
  8. pozdrav svima braniteljima na ovom forumu pa nisam dugo al ga pratim pa me zanima i jedan odgovor. jucer sam bio u , HZZMO i pitao za policu dopunskog zdrastvenog osiguranja. inace sam RVI ranavanje. gospođa u HZZMO mi je rekla,da se ne iznedanim ako zavrsim u bolnici i dobijem račun. Pa molim da netko tko zna.(mrljavac). rečeno mi je ako mi je cenzus preko 1500 i nesto kuna placam 130 kn.I pito gospođu iz HZZMO-a koji se prihod računa,ona kaže "prošla godina".Polica vrijedi 07.04.2010. MRLJAVAC briši post opet ali ja moram reći svoje dali je fer da baba četnika ima mirovinu 3 600 kn i sama i šalje kune unuku u REPUBLIKU SRBSKU bio četnik 91(moj školski) a ja imam cenzus 1 600 kn.E PA MOJ BOŽE HOCEMO LI OPET SLUŠATI BOŽE PRAVDE.Naš predsjednik je brzo pao u SRBIJI . Puno nas je palo 91 sa jednim,drugim,trećim metkom al smoo išli i branili svoje!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija