Jump to content

dejan1978

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Stručnjak sam svoje struke koja nije pravo ali iskoristit ću ovaj post da Vam ukažem i pohvalim gospodina "potpeticu" jer smatram da je jedina kompetentna osoba koja Vas može realno podučiti i dati Vam koristan savjet, ostalo su budalaštine koje će Vas samo nepotrebno uznemiriti i navesti na krivi put.Još jednom pohvaljujem čovjeka koji će te pokuditi ali i realno uputiti i savjetovati
  2. Gospođo, prvo ovdje Vam se javljaju razni luđaci i pišu o štambiljanju vozačke koje se ne radi već godinama,zatim se raduju vašoj nesreći a čovjeka optužuju kao da nešto kuže i znaju. Kazna je neminovna,ali ostalo sve ne ovisi na svu sreću o Legalisu već o sucu.Znači navesti sve što može biti olakotno;prvi prekršaj, mala primanja, da li Vi radite ili ne, koliko djece ovisi o toj plaći,krediti itd,itd. Prema zakonu zabrana upravljanja se ne izriče ako je osoba vozač po struci ili ovisi o toj vozačkoj nezin posao. Kada bi suci samo tako slali ljude na biro najvjerojatnije ni za njih uskoro ne bi bilo plaće jer je dobivaju iz proračuna koji i Vaš muž (luđak) puni.
  3. Hvala Vam puno na odgovoru uz mali dodatak da nisam kažnjavan,nikada mi vozačka nije oduzimana niti su mi izricane ikakove opomene i svijestan sam svojeg prekršaja i pogreške tako da ne stoji kako sam učestali počinitelj prekršaja.Također ne tražim smanjenje novčane kazne,već mi je bitno da mi se ne izriče zabrana upravljanja vozilom b kategorije.Isto me je interesiralo i da li je interes države da ja radim,plaćam porez i platim tu svoju kaznu ili da dobijem otkaz,ne platim i prijavim sebe suprugu i dijete na socijalu odnosno na proračun države i svi sretni. Hvala još jednom.
  4. Pozdrav svima, Žurivši na posao iz Osijeka za Vinkovce zaustavio me je policijski presretač sa izmjerenom brzinom od 117km u naselju.Nakon odbijanja tolerancije napisano mi je u izvještaj brzina od 105km/h.Policajac mi je dao izvještaj o izmjerenoj brzini i rekao da je kazna za to 3000kn i 12 mjeseci oduzimanje vozačke dozvole.Također mi je rekao da kaznu izriče sudac prekršajnog suda.Pošto mi posao ovisi o toj vozačkoj dozvoli i jedini u obitelji radim (supruga nezaposlena,malo dijete) interesira me da li se može bilo kako izbjeći oduzimanje vozačke jer o njoj ovisi egzistencija moje obitelji.Također me interesira da li da li na sud idem u Vinkovce gdje sam napravio prekršaj ili u Osijek gdje živim? Hvala unaprije na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija