Jump to content

ivohric

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ivohric

    info

    Poštovani gospodine kako ste naveli da ste prije dvije godine uzeli odvjetnika koji bi Vas trebao zastupati , vezano za primitak u HR državljanstvo, zar se ni jednom u roku te dvije godine niste upitali što je sa Vašim predmetom i niste ostvarili kontakt sa svojim odvjetnikom, ukoliko Vam je stalo da se Vaš predmet rješi morat će te se i Vi malo više angažirati, možete nazvati INFORMACIJE -Petrinjska 30 - tel.4563-670, 4563-671, te će Vas dalje uputiti.
  2. Kao prvo bilo bi dobro da pročitaš tekst, a svojim pametnim odgovorom ne znam na koje si ti pitanje odgovorila. Kakve veze ime da ja smatram svog psa članom kućanstva pa zato ga i imam, zašto bi plačao 60 kn vode mjesečno kad moj pas popije vode koliko vi potrošite u dva pišanja dnevno kada pustite vodu u WC-u, ja nemam ništa protiv da se pas smatra članom kućanstva, samo malo objektivnosti, da li je realno plačati režije onda i za papigu koju imam i za mačku ili možda Vi imate problema sa mjehurom pa potrošite više vode od mene i moje obitelji a plačate manje jer živite potpuno sami.
  3. Sve je to meni jasno, objašnjeno je i predstavnici stanara, pa svejedno nam je na račun stavila još jednog člana, plačaju i drugi stanari jer se ne žele raspravljati sa njom, kažu da je njoj nemoguće objasniti, te onda popuštaju i plačaju. Šta pametniji popušta, onda neka budale vladaju !
  4. Ako u međuvlasničkom ugovoru nije opisano plačanje režija za kućne ljubimce (psa) , smije li predstavnik stanara prijaviti psa kao još jednog člana primjer za vodu, lift, idr. režije, pošto to moj predstavnik stanara čini, šta mogu poduzeti vezano uz takve naplate. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija