Jump to content

irvagg

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, ispričavam se ukoliko ovo što ću Vas pitati već negdje ima ali isto nažalost ne pronalazim. Naime bliska prijateljica ima dijete starosti 5 mjeseci i vodila bi ga na more. Otac djeteta i ona nisu u braku s tim da je otac priznao dijete i ono nosi njegovo prezime. Nemaju još uvijek nikakvo rješenje centra za socijalnu skrb. Otac se protivi tome da majka dijete odvede na more stoga njeno pitanje glasi: Smije li odvesti dijete na more bez neke vrste njegove pisane suglasnosti, odnosno što joj je za činiti. Hvala na vremenu za čitanje i odgovaranje na upit. Lp
  2. Hvala puno na odgovorima, ali još jedno malo pitanje. Nadam se da nisam naporna. Razgovarala sam s poslodavcem koji će mi izaći u susret i ostaviti me prijavljenom dok mi ne prođe godina dana neprekidnog staža ( do 10.08.2010.). Obzirom da mi onda više neće produžiti ugovor, da li ću poslije tih godinu i par dana imati komplikacije i porodiljno u iznosu pune plaće (3.000,00 kn. )obzirom da ću biti nezaposlena. Isprika što sam dosadna, ali imam već jedno dijete i razlika od 2.000,00 kn. poslije 1.500,00 mi puno znači! HVALA!
  3. Hvala na brzom odgovoru. Znači morala bih raditi još tri mjeseca da bi imala komplikacije u punom iznosu.
  4. Molim sve koji mi znaju odgovoriti! Isprika ako je slično ili isto pitanje postavljeno, ali ja nažalost nemam vremena tražiti jer mi je jako hitno. Imam 12 godina staža s tim da nisam radila od 07.mj.2007. do 08.mj.2009. godine. Počela sam raditi 01.08.2009. i imam ugovor na određeno ( potpisujem svakih 6 mjeseci ). Trudna sam 2 i pol mjeseca i zbog krvarenja određeno mi je strogo mirovanje, koje ću najvjerojatnije provesti u bolnici. Zbog slične stvari skoro sam izgubila trunoću prije ( 3 god. )Zanima me da li imam pravo na komplikacije u trudnoći u punom iznosu kolika mi je plaća i ako ne koliko? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija