Jump to content

kahi

Korisnik
 • Broj objava

  99
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Molim Vas informaciju na koliko dana godišnjeg imam pravo nakon isteka porodiljnog?Otišla na komplikacije sredinom ožujka 2018,rodila početkom studenog 2018,a porodiljni završava isto poč. studenog 2019.Radim inače 5 dana u tjednu.U firmi ne postoji niti pravilnik o radu posto nas je manje od 20 zaposlenih.Dobivam različite informacije iz firme zato sam postavila ovdje pitanje.
 2. Odnosio se na god iz 2017. Ažurirano Odnosio se na 2017.
 3. Poštovani, molim Vas pomoć..Radim u firmi dvije godine, i imam izvanrednu situaciju gdje mi je potreban 1 dan godišnjeg odmora.Međutim u 02 mj 2017. sam isto koristila 1 dan godišnjeg pa me zanima da li imam pravo tražiti još jednom 1 dan godišnjeg. Pozdrav
 4. Majka je upisana u ZK kao nositelj suvlasničkog udjela..Hvala Vam puno na brzoj povratnoj informaciji.Lijepi pozdrav Ažurirano Majka je upisana u ZK kao nositelj suvlasničkog udjela..Hvala Vam puno na brzoj povratnoj informaciji.Lijepi pozdrav
 5. Majka je vlasnik 1/2 dvosobne kuće u Šibeniku u centru grada a drugu 1/2 dijele njene dvije sestrične.Kuća nije podijeljena na suvlasničke dijelove fizičkom diobom.Da li majka može prodati svoju "idealnu polovicu trećoj osobi bez odobrenja svojih sestrična koje su vlasnici druge 1/2 kuće.Moram napomenuti smo imali sud već sa maminim sestričnama koje su osporavale pravo na suvlasništvo ali smo dobili sud i sudskim putem je majka ušla u kuću.
 6. Nije platila kredit nit ne misli platiiti.Mislim na kupca.Ne naziva nas banka jer plaćamo redovito kredit.
 7. Molim Vas pomoć ponovno kako da napišem izjavu o raskidu kupoprodajnog ugovora jer kupac nije uplatio po dogovoru? Ažurirano Molim Vas pomoć ponovno kako da napišem izjavu o raskidu kupoprodajnog ugovora jer kupac nije uplatio po dogovoru?
 8. Roditelji iznamljuju već 2 godine stan jednoj gospođi ,ona se odlučila kupiti stan.Međutim ugovor koji su potpisali i koji je ovjeren smatram prevarom.Ugovor ću opisati ukratko ali bitne stavke ću naglasitii ugovor o prodaji stana Čl 1 ugovorne strane potvrđuju da je prodavatelj stvarni zemljišno knjižni vlasnik..(te su dalje napisani podaci o stanu i gdje se nalazi te katastarske čestice broj zk uloška its.. čl 2 ugov.strane su suglasne da kupoprodajna cijena stana iznosi 262.733,04 kune koje će kupac isplatiti na način otplate kredita kojeg je Prodavatelj podaigao u Raiffeisenb
 9. Pravilnik koji sam ja vidjela u njemu nije navedena plaća...znači moja bruto plaća.. Da li ja imam pravo ponovo tražiti na uvid svoje platne liste koje sam već dobila jer sam ih pola zagubila?
 10. Molim pomoć.Dala sam otkaz u firmi gdje sam radila 3,5 godina jer sam našla novi posao.U zadnje isplaćenoj plaći iz te firme nisu dobro obračunali tj manje su obračunali nego što su trebali.To nije prvi put da sam se žalila na krivu isplatu plaće..Međutim u ugovoru mi nije uopće navedena brutto plaća ,tj nemam uopće navedenu koji mi je iznos plaće.Samo je navedeno sljedeće: Za obavljene poslove iz članka 3.ovog ugovora za puno radno vrijeme,poslodavac će radniku isplaćivati plaču utvrđenu člankom 75.pravilnika o radu ,koeficijent složenosti poslove 1,00 . Stimulativni dio plaće utv
 11. Dobro.Što znači da po vašem obračunu nisu mi dobro izračunali je tak?
 12. Molim VAs pomoć.Dala sam otkaz u firmi .Po zakonu imam pravo na novčanu naknadu za neiskorišteni godišnji odmor.Ostalo mi je 8 dana godišnjeg po njihovom obračunu..Prosječna plača u tri mjeseca mi je 2600,00kn.Kako su oni dobil iizračun 750 kn za 8 dana?Jel mi netko može izračunati ,tj napisati formulu kako se to računa da vidim da me nisu oštetili za naknadu jer nažalost teški su za novce..
 13. Hvala to znam,ali me zanima formula računanja naknade za neiskorišteni godišnji odmor..
 14. Molim Vas pomoć .Dala sam otkaz u firmi nakon 3,5 god ali mi je ostalo još 7 dana godišnjeg odmora jer sam 6 dana već iskoristila poč 07 mj.Pa me zanima kako se izračunava ta naknada za neiskoriš.god.odmor da me poslodavac ne bi slučajno prevario pošto mi je već smanjio plaću bez ikakva razloga. Plaća mi je 2700 kn + 360 kn -to je prijevoz.A radila sam 6 dana u tjednu.
×
×
 • Napravi novi...