Jump to content

fff4

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Pozdrav, Prijatelju je MUP sjeo na racun (2600 kn) radi voznje neregistriranog auta prije 7 godina. Da li je to otislo u zastaru? Nije dobio nikakav dokument na kucnu adresu zadnjih 4 godine. Ne sjeca se da li je to platio i da li je dobivao kakva rješenja o tome. Ako je nastupila zastara koji su mu koraci i da li postoji ikakva sansa da mu se taj novac vrati?
 2. to je web navrijeme.com. a ne helicikultura. nesto se promjenilo a ja ne znam zasto
 3. mene ne zanima tko c mi napraviti otkup. mene zanima da li sam ja po ugovoru duzna ispostovati potpisan ugovor a firma vise ne postoji?
 4. Postovani, molim pomoc. 2012 potpisali smo kooperacijski ugovor za proizvodnju puzeva s firmom Helicikulutra. Od proljeća 2013 navedena firma vise nije u nikakvom kontaktu s nama mada je dogovoreno da ce obje strane redovito biti u kontaktu. Navedene firme vise nama na netu http://www.helicikultura.hr Navodno da su u blokadi i da vlasnik firme radi preko OPG-a. U ugovoru je dogovorena isporuka uzgojenih puzeva navedenoj firmi - koja vise na postoji. Sto sad? Kome da se obratimo za prodaju? da li ugovor postaje nevazeci? hvala!!
 5. Postovani, suprug i ja imamo registriran OPG za uzgoj puzeva. Nismo u sustavu PDV-a. Za sada nismo imali nikakav promet po istom. Plan nam je prosiriti djelatnost na ljekovito bilje i cajeve s prodajom. Molim info koja je nasa obaveza glede knjigovostva i vodenja knjiga. Proizvode koje namjeravamo prodavati trebamo prodavati s racnom. Hvala!!!
 6. Rastavljena sam majka troje djece. Zivim u krapinsko-zagorskoj zupaniji. Bivsi muz je alkoholicar koji je u ozujku dobio otkaz. Od travnja nisam dobila ni kune od njega za djecu. Na socijalnoj sluzbi raspitala sam se koja su prava moje djece sto se tice alimentacije, na sto sam dobila odgovor da moram shvatiti da je moj bivsi suprug u soku od otkaza i da je meni lakse zaraditi novce nego njemu . Ujedno mi je gospoda rekla da moram pricekati 6 mjeseci te da tek onda imam prvo na ponovni upit za njegovu alimentaciju. Od otkaza rijetko pita za djecu, vida ih svakih nekoliko mjeseci po j
 7. djelatnik sam trgovackog lanca od 8/2009. na pocetku radnog odnosa, potpisala sam ugovor na neodredeno s probnim rokom od tri mjeseca. posao djelim s kolegicom - svaka u svojoj smjeni s tim da se poklapamo 3 sata. kolegica je duze u firmi ali je bila na drugim odjelima a na odjel na kojem ja radim dosla je isti dan kad i ja.zajedno smo prosle obuku. istina je da u zadnje vrijeme posla ima vremenski samo za jednu za 7-satni radni dan. vec vise od mjesec dana ( zbog manje posla) kolegica koja je u popodnevnoj smjeni odlazi u ducan ko prodavac. znaci, svaki drugi tjedan jedna ra
×
×
 • Napravi novi...