Jump to content

Prasac

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ispricaavan se na nepotrebnom pitanju, jer san na vasoj stranici nasa "ZAKON O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA"...koji idiot.. pozzz and keep up the good work !!!
  2. e i...sve pohvale stranici!! :DDD ..od ideje do realizacije.. i stranica je vrlo pregledna..vrh.. pozzzz
  3. pozdrav ljudi!!! evo ovako.. nakon ludog rođendana oko 4 odlučimo ić u jedan klub i ja naravno sa svojim autom. Policija mi je bila zadnja na pameti..još sam ovoj ženskoj na početku večeri reka da će me morat vozit doma, a na kraju je i tako ispalo..hahahahaha i..mene u 4 ipo zaustavi policija..jao..jao..jao.. i traži vozačku,a ja kreten lini nisan napravija vozačku, nego sam ima samo potvrdu sta dobijes kad tek polozis..s kojom ides na policiju napravit vozačku.. znači praktički nemam vozačku.. napuha sam 1.39..reka mi je pandur da je to oko 5000 kn.. zapisnik: 22.04.2010., prihvaća ispitivanje, ne poriče rezultate ispitivanja, odbija stručni pregled - uzimanje krvi i urina radi analize..to je zaokruzeno.. ..oko 1,30 h konzumirao vino pola litre..ahahahahaha ..koncentracija alkohola 1.39 g/kg..nesto..nesto..dopuštene pogeške mjerenja 1.29 g/kg zanima me šta će mi bit u vezi vozačke, jer ja je praktički neman, al ka trebala bi mi bit oduzeta valjda.. i druga stvar..KAZNA.. koliko bi mi moglo doc na naplatu??? 22 godine, prvi prekrsaj u prometu, zaposlen, ne živi sam, ..ako treba jos informacija samo recite..kako si mogu ublažit kaznu jer je vrlo vjerovatno ne mogu izbjeć..a ako mogu, bio bih zahvalan na informacijama kako.. zanima me vase pravno oko, jer ja to nista ne razumin..niti sam imao priliku razumiti.. unaprijed zahvaljujem..
  4. A pretpostavljam da se ta mjera uvodi kod nekih ozbiljnijih prekršaja.. Ali kako se sazna jeli ta mjera izrečena? Jeli sud pošalje neku obavijest ili što?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija