Jump to content

macapan

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim sve pravnike, koji su diplomirali na fakultetu nakon 01.09.2009 god. na koje se odnosi pohadjanje seminara od 150 sati, te srucne prakse na sudu od 9 mjeseci, kao uvjete za polaganje pravosudnog ispita,3 godine staza: - nacin pohadjanja seminara, - provedba strucne prakse na sudovima, nacin, pohadjanje, kako, sto i sl. pitanja,uskladjivanje sa poslom i te druge stvari..... Na obostrano zadovoljstvo se javite na mail: dalmacija5@net.hr ili mob: 098 706 364. Mario. Da nam zajednicki bude lakse, skupa smo pametniji, sa vise informacija. Pozdrav!!
  2. macapan

    Pravnici

    Molim sve pravnike, koji su diplomirali na fakultetu nakon 01.09.2009 god. na koje se odnosi pohadjanje seminara od 150 sati, te srucne prakse na sudu od 9 mjeseci, kao uvjete za polaganje pravosudnog ispita, - nacin pohadjanja seminara, - provedba strucne prakse na sudovima, nacin, pohadjanje, kako, sto i sl. pitanja,uskladjivanje sa poslom i te druge stvari..... Na obostrano zadovoljstvo se javite na mail: dalmacija5@net.hr ili mob: 098 706 364. Mario. Da nam zajednicki bude lakse, skupa smo pametniji, sa vise informacija. Pozdrav!!!
  3. koji tu sunjavci posjecuju stranicu, 260 pregleda, a nitko nema nista za komentirati, tu je najbolje ne slati nikakve upite.....nazalost....
  4. Zakonom o pravosudnom ispitu je propisano da pravnici u tjelima državne uprave moraju pohađati seminar od 150 sati teoretske nastave, ali nije predviđeno to će to provoditi i kada ? Tko će to provoditi, da li pravosudna akademija ili tko ???
  5. Pozdrav, Molio bi te za pomoc moj mail: dalmacija5@net.hr Bay.
  6. Da li mi netko može reci, koja je osnovna literatura za polaganje Rimskog prava na pravnom faksu u Splitu !! Znaci knjiga, a ne skripta, te tko ima takvu knjigu !! Čuo sam da je knjiga sa sitno pisanim tekstom, sa tankim stranicama !! Tko zna, nek se uključi na ovu temu !!!! Mario.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija