Jump to content

Strumfeta

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, molim pomoć, imam pravomoćnu i ovršnu presudu radi isplate nad pravnom osobom u Monacu? Jel netko zna kakav je postupak? Kako mogu doću do novca? Budući europski ovršni nalog ne mogu primjeniti ( Monaco nije članica EU) ili je pak moguće? HVALA NA ODGOVORIMA!
  2. Dragi moji jel znate nešto o ovom uredu?
  3. Strumfeta

    Verica Šuster

    Prije dva tjedna sam poslao mail odvjetnici,nije mi ništa odgovorila,dali je netko dobio povratnu informaciju? Jel je netko poznaje,kakvi su radni uvijeti,posao?? Dugo je na stranicama Hok-a...
  4. Dali za upis u imenik odvjetničkih vježbenika moramo imati prijavljeno boravište na području grada u kojem obavljamo praksu?? Možemo li samo navesti adresu na kojoj boravimo??Ne trebamo priložiti potvrdu da smo prijavljeni? Dali ima netko tko se u zadnje vrijeme prijavljivao?
  5. Jel može netko preciznije nešto napisati o ovome odvjetničkom društvu????
  6. Zaposliti na Zavodu? Nije točno,moraš naći poslodavca koji ispunjava uvijete da te zaposli.Tako da opet ništa od toga,ne znam jel se netko uspio zaposliti uz državne mjere sufinaciranja koje je donijela vlada?Ja nisam mogla nikoga naći..Ne možeš se na zavodu zaposliti tj.volontirati, pa gdje će nas sve staviti?
  7. Ocjene i prosjek su bitni na kraju,kada se zbrajaju bodovi.Pa monogi pitaju dal imaju sanse sa 7,8 godina studiranja( iako dobro napisu test)O tome se radi,kako se zbraja? Dal " prosjecni" studenti imaju uopce sanse? Poziv dobiju svi koji su ispunili formalne pretpostavke,pa makar studirali 15 g...
  8. Ja sam cula da nas ima puno vise,troduplo,pa sad ne znam....Oko 2000 ..A sad tko ce znati
  9. Ne mislim da su uopce bitne,niti dokazuju sposbnost i znanje odredjenog kandidata,nego kako ce se "zbrajati" na testianju? Netko tko je studirao 7,8 godina i nema dobar prosjek ocjena ,dali se takvi mogu uopce nadati vjezbenickoj poziciji?I ako rijese dobro test??? Pomozite!!! Jel mi moze netko odgovoriti na pitanje?I dal netko zna "koliko nas ima"?
  10. Jel netko zna koliko ima kandidata?? Koliko nas se prijavilo? I kakav je princip? koliko su bitne ocjene i prosjek studiranja?
  11. Dragi moji jel mislite stvarno da netko tko je studirao oko 7, 8 godina i nema dobar posjek ocjena ima sanse za prolazak?? Bez obzira na test?(koji mislim da necu dobro napisati).. Jel znate koliko se ljudi prijavilo? Nisam trenutno Hrvatskoj pa ne znam uopce dal se isplati doc
  12. Dragi moji jel znate nešto o ovom uredu i odvjetnici? please,pomozite!
  13. Ajd pojasni malo više ,please,zašto??? Radno vrijeme,međusobni odnosi,posao?
  14. Već dugo stoji oglas za odvjetničko društvo Borić? Dali znate nešto o tom društvu i dali je netko bio na razgovoru?? Prije tri godine je bilo mnogo negativnih kritika,dali je još uvijek tako??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija