Jump to content

plavisafir99

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo gotovo i policijsko izvjesce opet komplikacije ima prigovor i na izvjesće.Dokle ce da odugovlaci? Vozilo je nepopravljeno, njegovo osuguranje vjeruje njemu a ne meni i policiji.Sad traze neke fotografije ne priznaju ovaj ocevid traže da ja snosim odgovornost za pretjecanje(iako nije bilo pretjecanja nego izbjegavanja sudara)Ja sam opet na čekanju.Moj posao ovisi o automobilu tko ce meni namiriti ucinjenu stetu.Ja više nemam strpljenja.Koliko zakonski njegovo osiguranje ima pravo odugovlačiti. Šaljem vam kroki crtez od policije ja sam vozac vozila B. Vozilo je 2002 g. Ostecena je desna strana vozila.Glavni udar je u desni kotac i obadvoja vrata su ostećena i ne daju se otvoriti.Sad je vlaga prodrla unutra tako da su se sjedala s desne strane dobila plis.Hvala!
  2. Ne, niste dobro razumjeli to se dogodilo na petlji znaci ima cetri trake lik se iz desne prikljucne trake sijece glavnu cestu on je meni oduzeo prednost nisam mogla kociti jer je to bilo 5-7 metara ispred mene nisam ga mogla zaobici s desne strane jer je imao prikolicu ja idem u lijevu traku jer je bilo pregledno i nije bilo nikog iz suprotnog pravca ja nisam bila u njegovom traku nikako.Tu je zabranjeno okretanje.mene samo smeta sto mi se vozilo ne popravlja i sto ja trebam platiti popravak pa cekati naplatu.Jer mislim da to nije u redu,a ni po zakonu.
  3. Dal da uzmem odmah odvjetnika ili kad bude gotovo izvjesce.Samnom su bila djeca u vozilu nismo glumatali i nosili ovratnike,vjerujte mi samo zelim da mi vrate vozilo u prvobitno stanje.Da sam ostala u svojoj traci udarila bi ga posred vrata i ne bi dobro prošao i sad mi je to hvala.
  4. Imala sam prometnu nezgodu koju nisam izazvala.Lik se je polukruzno okretao iz priključnog traka i prepriječio se u mojoj traci da ga ne udarim pokusala sam ga izbjeci s lijeve strane on se je nastavio okretati i udario me bocno u desnu stranu automobila.Lik je galamio i vrijeđao me pozvala sam policiju.Dala sam izjavu policiji i rekla da mi je to prva nezgoda i sto sad dalje oni su mi rekli da se javim svojoj osiguravajucoj kući.Moje osiguranje kaze da se trebam javiti njegovoj osiguravajucoj kuci.Odem do njegovog osiguranja i oni nesto muljaju da ne znaju tko je kriv i da ako bi izasli poslikati auto da time automatski priznaju krivicu.Kazu da trebam cekati policijsko izvjesce.Ovi u policiji kazu da je izvjesce tek za mjesec dana.Opet se vratim i molim ih da izidu jer moj posao ovisi o automobilu.Izisli su i napisali da je auto u voznom stanju iako nije,napisao je da je motor uredan a haubu nije ni otvorio.Kad sam to vidjela rekla sam da ga onda oni odvezu do servisa.(servis mi je udaljen 60 km)Oni kazu da je policija napravila gresku jer nije skinula tablice i da je za njih vozilo u voznom stanju jer imam tablice.( U međuvremenu lik dolazi u moje osiguranje i trazi odstetu da sam ja kriva)Moj servis ne zeli preuzeti vozilo dok ne vidi tko ce to da plati.Kazu da bi ja trebala platiti racun a onda potrazivati od osiguranja.(osiguranje isplati tko zna kad)Ja nemam taj novac i ne znam sto cu.Molim Vas da mi odgovorite koja je tocno procedura i da li trebam uzeti odvjetnika?Hvala!
  5. Imala sam prometnu nezgodu koju nisam izazvala.Lik se je polukruzno okretao iz priključnog traka i prepriječio se u mojoj traci da ga ne udarim pokusala sam ga izbjeci s lijeve strane on se je nastavio okretati i udario me bocno u desnu stranu automobila.Lik je galamio i vrijeđao me pozvala sam policiju.Dala sam izjavu policiji i rekla da mi je to prva nezgoda i sto sad dalje oni su mi rekli da se javim svojoj osiguravajucoj kući.Moje osiguranje kaze da se trebam javiti njegovoj osiguravajucoj kuci.Odem do njegovog osiguranja i oni nesto muljaju da ne znaju tko je kriv i da ako bi izasli poslikati auto da time automatski priznaju krivicu.Kazu da trebam cekati policijsko izvjesce.Ovi u policiji kazu da je izvjesce tek za mjesec dana.Opet se vratim i molim ih da izidu jer moj posao ovisi o automobilu.Izisli su i napisali da je auto u voznom stanju iako nije,napisao je da je motor uredan a haubu nije ni otvorio.Kad sam to vidjela rekla sam da ga onda oni odvezu do servisa.(servis mi je udaljen 60 km)Oni kazu da je policija napravila gresku jer nije skinula tablice i da je za njih vozilo u voznom stanju jer imam tablice.( U međuvremenu lik dolazi u moje osiguranje i trazi odstetu da sam ja kriva)Moj servis ne zeli preuzeti vozilo dok ne vidi tko ce to da plati.Kazu da bi ja trebala platiti racun a onda potrazivati od osiguranja.(osiguranje isplati tko zna kad)Ja nemam taj novac i ne znam sto cu.Molim Vas da mi odgovorite koja je tocno procedura i da li trebam uzeti odvjetnika?HVALA!
  6. Pozdrav, ispričavam se ako ova već postoji ovdje. Uglavnom zanima me što mislite je li se isplati otvoriti knjižaru, imam prostor u blizini škole, da li su velika ulaganja i je li potrebna velika procedura za to otvoriti. Svaka informacija je dobrodošla
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija