Jump to content

ameba2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. radim u državnoj firmi,i situacija je sledeća.ravnatelj ima mandat do 11 mj ove godine,a raspisao je novi natječaj za ravnatelja 6 mjeseci ranije (zbog nekih promjena u zakonu) održi se izbor i upravno vijeće izabere ravnatelja-njega ali onda u zakonskom roku nadležno ministarstvo poništi natječaj,navodno zbog nepravilnost pri izboru,i sada ravnatelj tuži upravno vijeće( ministarstvo) ustavnom sudu kako bi dokazao održivost odluke o izboru,iako je natječaj poništen. zanima me može li ravnatelj dobiti tužbu(što niko ne bi volio), jer zbog novog zakona ne ispunjava uvjete natječaja?????
  2. ameba2

    t mobile

    možete li vjerovati????? moja sveki 3.2. prijeđe sa simpa na pretplatu na tarifu aha 50,,,ali se već isti dan predomisli ,,,nazove t mobile gdje joj kažu da se može prekinuti ugovor(bez naknade)i ponovo prijeći na simpu ako se podnese prijava u roku 48h,,što je i napravila, (rekli da će joj se neko javiti)i tu počinju problemi. ugovor jr sklopila u t mobile centru,,zahtjev podnijela u t mobile centru,, zvala službu za korisnike jer se nisu javljali,,da bi 22.2.dobila sms iz t mobila da joj je prigovor riješen,, isti dan je otišla u t centar i ne znajući potpisala zahtjev s datumom 22.2.gdje se već primjenjuju opći uvjeti poslovanja------znači----omogućen joj je prelazak na simpu,,ali mora plaćati 13 kn mj/24 mjeseca,,i ona pristala. svi sretni................. e da....sutradan je zove službenik t centra,,ispituje razloge prekoida pretplatničkog odnosa,,nudi povoljnije tarife i koješta ,,samo da ostane na pretplati,,našta ona ne pristaje,,te ju obavještava da će morati platiti navedenii iznos i plus svega isključiti će joj i broj!?!?!?!?!? u općim uvjetima ne postoji ta opcija isklučivanja broja,,,,,kontaktirali 2-3x službu za korisnike i svi operateri navode isto---broj će se isključiti trajno!!!!!!!!!!! jel to moguće???? ovo je prava ucjena od strane t mobila,,,i prisila da se ostane na pretplatničkom odnosu,,,,,,nevjerovatno..... ako neko može pomoći primjerom ili savjetom bili bismo jako zahvalni,,,,
  3. radim u 3 smjene,,,i pred božić sam ostala na bolovanju,a obzirom da radim u smjenama donijela sam doznaku zaključno s nedjeljom što je u ovom slučaju bio i državni blagdan,,tako da sam na bolovanju bila od 22.-26.12.2010. po rasporedu rada i subota i nedjelja su mi bili radni dani,,,ali pošto neradni dani ne ulaze u mjesečni fond sati ja sada imam manjak sati iako sam doznaku uredno donijela za te dane. pa se pitam čemu uopće doznaka za nas koji radimo i u neradne dane ako poslije ostajemo u manjku sa satima,jer nam se to ne priznaje?????????? ili možda me neko ovdje obraduje i kaže mi kako imam krivo???!!!!!!!!!!! p.s. sada moram odrađivati onaj manjak sati : :tuzan:
  4. ljudi pomozite!!!!!!!!! radim u jednom domu socijalne skrbi.prije 10 dana sam pisala izvješće ravnateljici doma jer je mene i moje kolege našla kako sjedimo, a sada će nam dati opomene zbog povrede radnog prava ili nekog sličnog razloga pa me zanima zna li neko imam li pravo odbiti potpisivanje opomene tj kakve su sankcije? još da napomenem da ravnateljica stalno zahtijeva pisanje izvješća za svaku stvar koja se desi u domu-često puta i zbog jako nebitnih stvari?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija