Jump to content

pik

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je pik objavio

  1. pik

    telefonska prodaja

    Svakodnevno me nazivaju neke ženske osobe, predstavljaju se imenom i nude neke usluge nekih firmi za zdravstvene, ili neke druge usluge. Moze li se tim firmama zabraniti takva vrsta promocije njihovih usluga. Kako i komu se potuziti? Moze li se od T-coma zahtjevati brisanje broja iz telefonskog imenika, odnosno novi broj?
  2. Hvala još jednom! A postoji li dostojanstveniji način? Ružno zvuči to da bračni partner koji je stvarao, počinje ovisiti o nasljednicima, svojoj ili partnerovoj djeci!
  3. Hvala, a može li se napisati darovni ugovor na djecu tako da stoji klauzula o tome da bračni drug može doživotno koristiti nekretninu? Naime, samo želim ispraviti zakon po kojem se stan, nakon smrti jednoga od supružnika počinje dijeliti i time ugrožava komfor preživjelog supružnika.
  4. Sestra i ja nasljedili smo roditeljsku kuću 1/2 svakome. Dogovorili smo se o korištenju. Imamo namjeru sačiniti međuvlsnički ugovor. Pitanje je moramo li imenovati upravitelja i osnovati račun za pričuvu? (Znam da se tako radi u velikim zgradama.)
  5. Da li je valjana oporuka prema kojoj bračni drug ostavlja stan drugom bračnom drugu do njegove smrti, a tek tada da se dijeli ostalim nasljednicima (djeci) ... uz napomenu, da ukoliko djeca ne pristaju na takvu oporuku, mogu tražiti nužni dio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija