Jump to content

Maya08

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Maya08 objavio

  1. To i mene muči, baš nigdje ne piše gdje bi točno trebala biti EU. Ukoliko ju stavim desno od RH, dali onda ide prvo EU ili JLS, s obzirom da i ona ide s desne strane?
  2. Poštovani, molim vas za informaciju oko postavljanja zastava RH, JLS, županije i EU. Našla sam info gdje piše da ukoliko se postavlja zastava JLS, onda ona stoji desno na odnosu od zastave RH, a županijska lijevo (gledano sa ulice). Zanima me gdje bi tu trebala stajati zastava EU. I da li se to odnosi i na postavljanje u prostoru, odnosno u salama ili uredima gdje stoje na postolju? Hvala
  3. Pozdrav, treba mi jedna informamacija vezana za izdavanja doznaka za komplikacije u trudnoći i porodiljni. Kako sam shvatila od ove godine bolovanje za komplikacije otvara izabrani ginekolog (a ne dr opće praske kao do sada). Tko otvara porodiljnji dopust? sve info koja sam našla kažu da porodiljni otvara dr opće prakse po preporuci ginekologa, a meni je prije mjesec dana porodiljni otvorila ginekologica. Dali je to možda pogrešno, jer me je i dr. opće prakse pitala kad ću doći k njoj da mi otvori porodiljnji... (?)
  4. Unaprije se ispričavam ako je ovakva tema već negdje bila, nisam ju pronašla. Konkretno ću pitati ako na porodiljni odem ove godine u 5 mjesecu, a vraćam se na posao u 11/2014, dali mogu iskoristiti GO od 2013 godine kada se vratim ili se on mora iskoristiti do 30.06.2014?
  5. Nemam nikakvu skriptu za posebni dio (nažalost), učim ovako iz zakona kao nešto bitnije...ako netko ima ilo bi mi drago da mi pošalje. Ja idem sada 21.01. ponovno na posebni dio, jer nas je toliko izmučio s porezima, da više nitko nije ništa znao.
  6. jučer sam bila na stručnom, za sss, upravno područje fin. i moj savjet vam je da dobro naučite poreze za usmeni posebni.
  7. Pozdrav svima...Trebala bi mi jedna info, vezano za prijavu DSI. Osim obrasca prijave koju još dokumentaciju moram priložiti? hvala
  8. Zar se ne prizna škola za fizioteraoeuta? Moram li ići baš na tečaj za masera?
  9. Možete li mi molim Vas odgovoriti na pitanje vezano za terenskog masera. Imam završenu srednju školu za fizioterapeuta (i položen stručni ispit). Ako otvaram obrt kao maser (jer kao fizioterapeut ne mogu), moram li imati prostor u kojem ću obavljati djelatnost ili mogu kao sjedište staviti kućnu adresu, a obavljati terensku masašu. Postoji li to u praksi? Ako ne, koje uvijete mora zadovoljavati prostor obavljanja djelatnosti. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija