Jump to content

max22

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je max22 objavio

  1. Radi se o problemu sa suvlasnikom koji uporno maltretira, vrijeđa, viče na ostale suvlasnike.Što s pravne strane mogu poduzeti ostali suvlasnici da se zaštite od tih napada. Jedno od rješenje je pokretanje postupka da se izbaci iz suvlasničke zajednice.Jel taj postupak dug te koji bi bili troškovi pokretanja svega toga.
  2. Zanima me kako sastaviti darovni ugovor o nasljeđivanju bonusa kod police auto osiguranja.Auto je u vlasništvo moje mame pa bi ja to sada prebacio na sebe,a da zadržim bonus od 50%.Da li treba to ići odvjetniku ili je dovoljno kod javnog bilježnika to obaviti. Molim vas ako ima neko sastavljen takav ugovor ak nije problem da mi pošalje. Hvala!!!
  3. Zanima me koje uvjete mora ispunjavati u mom slučaju (mama) koja je u invalidskoj mirovini za uzdržavanog člana obitelji. Hvala!
  4. Zanima me da li se stanovi kupljeni po programu POS-a mogu kasnije prodavati bez da se vraća neka naknada
  5. Trudnice koje su na bolovanju (održavanju trudnoće) imaju pravo dobivati prosjek plaće u zadnjih 6 mjeseci. Na HZZO-u mi je rečeno da je ogranićeno na 4.250,00 kn za sate rade i da je to granica do koje isplaćuje HZZO. Da li je visina naknade zakonski ograničena.
  6. Broj zemljišta (kat.čestice) 3482 Varaždin
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija