Jump to content

tomi0307

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je tomi0307 objavio

  1. Postovani, 

    imam 32.god i zivim s roditeljima, imam brata (s kojim nisam u najboljim odnosima) koji vec duze vrijeme zivi na stanu u drugom gradu. S obzirom da planiram curu preseliti u kucu u kojom zivim planiram i nadogradivat kucu, ulagati u kucu. 

    Zanima me kako se zastiti, i kaj napraviti da nakon kaj ja ulozim, pocnem nesto dogradivat u kucu u slucaju da se dns-sutra brat pozeli vratiti ostane to sve moje i da on nema nikakvih potrazivanja. Koje dokumente prije ulaganja trebamo roditelji i ja napravit da ne bi se kasnije nasao u problemima? 

    Nadam se da sam Vam dovoljno priblizio situaciju i da mi mozete pomoci. 

    Unaprijed Vam hvala. 

    Lp

  2. Pozdrav,

    molio bih vas savjet u vezi sljedećeg:

    Automobil vlasništvo sina, majka otplatila kredit u cijelosti(kao jamac), kod javnog bilježnika ovjeren sporazum da se sin odriče u potpunosti prava vlasništva nad vozilom u korist majke, i sad dali sud može donjeti ovrhu nad predmetnim vozilom?

    Unaprijed hvala!!

  3. bok. ekipa!

    ovako, nedugo me zastavila policija, nakon zaustavljana policajac mi je rekao da moram puhati, što sam ja odbijo!Nakon toga, normalno, napisali da sam odbio alkotest i uzeli mi vozačku na 8 dana!

    E sad mi nije jasno zašto nisu zvali Hitnu pomoć da točno utvrdi koncentriranost alkohola što je inače redovan postupak prilikom odbijanja alkotesta?

    Kaj mogu očekivat za kaznu?

    Treba li mi odvjetnik?

    Jel se mogu žaliti na kaznu koja mi stigne da mi barem ostane vozačka, jer imam takav posao da mi je vozačka sve???

     

    Hvala Vam unaprijed!!

    :misli:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija