Jump to content

Toshiba

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Dragi kolegice i kolege; Meni je ovaj forum jako puno pomogao dok sam polagao, pa bi bio red da se malo i odužim; http://www.nasciturus.com/component/docman/doc_download/296-novi-pravosudni-ispit Ovdje se nalaze sve skripte podjeljenje po ispitnim grupama. . Nešto od toga je sigurno i zastarjelo, pa nakon što preletite skripte, javite na ovoj temi što je zastarjelo, i maknut će se. Isto tako, ako imate neke skripte koje želite podijeliti sa drugima, pošaljite ih na mail i bit će objavljene.
 2. Zanimljivo je u svemu tome što su kaznene i radne presude ispravljene, jedino građanske nisu.
 3. http://www.vecernji.hr/vijesti/ministar-smanjuje-cijenu-kopiranja-dokumenata-uskok-u-clanak-230987 Eto, budući su troškovi polaganja pravosudnog ispita toliko veliki i teško opterećuju ministarstvo, red je da i mi mali ljudi malo pomognemo poboljšanju odličnih uvjeta u kojima inače polažemo pravosudni ispit!
 4. Da li bi itko od cijenenih kolega mogao poskenirati / pretipkati tu njihovu odbijenicu (bez osobnih podataka naravno!) i to staviti na legalis, da vidimo to njihovo obrazloženje ? unaprijed hvala!
 5. Mislim da je kasno za prijavu, već su sva mjesta zauzeta
 6. Ima li vas koji ste prijavili za rok u studenom ? Kako vam ide? Ja sam počeo lagano učiti, osjećam se ko idiot. Učim, ali ništa ne mogu zapamtiti e da... Dal je možda netko načuo koji termin bi trebao biti za rok u studenom ? Početak mjeseca, sredina, kraj ? Na stranicama ministarstva ništa ne piše
×
×
 • Napravi novi...