Jump to content

tripimipi

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tripimipi objavio

  1. Poštovani, molim za savjet, ... otac je bio tuženik u postupku, izgubio je spor na opcinskom sudu. U vremenu dok se čeka potvrda županijskog suda on je preminuo. Dali se postupak prekida ili što dalje? Hvala!
  2. Pozdrav ljudi! ... ima li tko iskustva, ... naime sagradio sam kuću u svim gabaritima, ali sam tokom gradenja možda pomaknuo koji zid, dodao koju uticnicu i slično. Sad se spremam na uporabnu ... koja su "dozvoljena" odstupanja?! Imam i drugi problem, naime tokom gradnje nisam imao nadzor, može li se to naknadno "odnazirati"?!
  3. Dali netko zna na koji način vještaci procjenjuju izmaklu dobit u nekom ugostiteljskom lokalu?
  4. A što ako se prijava odbaci kao neosnovana, ... ti kao prijavitelj snosniš posljedice lažne prijave?! Koje su to posljedice?
  5. Ovako; prije nekoliko godina sam unajmio roh-bau lokal. Kojeg sam sukladno ugovoru i uredio za ugostiteljsku djelatnost. Lokal nisam mogao otvoriti jer vlasnik objekta nije imao ishođenu građevinsku i uporabnu dozvolu. Niti nakon godinu dana vlasnik nije ishodio potrebne dozvole, pa sam podnio parnicu u kojoj tražim; raskid ugovora, povrat uloženih sredstava i naknadu za izmaklu dobit. Nakon cca 2 godine od potpisivanja ugovora, vlasnik provaljuje u lokal, oduzima moj inventar, a ja za to podižem novu parnicu za ometanje prostora. Nakon cca 3 godine od potpisivanja ugovora, vlasnik napokon ishođuje potrebnu dokumentaciju, te lokal za koji imam valjani ugovor o najmu, iznajmljuje trećoj osobi! ... osjećam se prevarenim! Jer sam uložio 300 000 kn u izgradnju i opremanje lokala, a sada je vlasnik iznajmio uređeni lokal trećoj osobi! Molim Vas da me savjetujete!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija