Jump to content

Marina123

Korisnik
  • Broj objava

    23
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Mislim da mi je to najbolji put ! Najljepše hvala Ažurirano otići ću u FINU i pokrenuti se ! Hvala na podršci
  2. Da ja sam super kandidat Samo ne znam da li ću imati uopće neka sredstva da otplaćujem barem nešto- sada živim od pomoći prijatelja i tu i tamo nekog rada na crno.
  3. Hvala Vam Kad ću opet moći plaćati - plaćat ću. Prešla sam 50-tu pa znam da je s poslom teško...a o nasljedstvu mogu samo sanjati. Ažurirano U blokadi sam 2000 dana. pretpostavljam da su neke ovrhe već u zastari. Trebalo bi valjda upozoriti sud o tome, a onda će ih taj netko nakon nekog vremena opet pokrenuti. A sada sve to gubi smisao jer sam bez primanja i na birou sam. Dug je bez kamata nekih 200.000 Kn, a s kamatama je narasao u nebesa. Neću im otplatiti dok sam živa I neću se bacati s mosta iako znam plivati Hvala na postu. Znam da nisam jedina. Bar ne hranim ni jedna gladna usta...osim svojih...iako teško ....ali snalazim se. Raspitat ću se o osobnom bankrotu.
  4. poštovani, ne znam da li sam na pravom mjestu ali imam pitanje. Ostala sam bez posla....živim sama kao podstanar, nemam ni nekretnine ni pokretnine. Plaću sam primala na zaštićeni račun. Imala sam administrativne zabrane i ovrhe koje su možda i zastarjele. Sada će krenuti (već je) lov na mene od svih koji ne dobivaju svoj dio kolača, a meni egzistencija i zdravlje vise na koncu. Imaju li kakve mogućnosti da me prestanu uništavati dok se ne zaposlim negdje i počnem ih ponovno plaćati. Možda sam kandidat za osobni bankrot ....iako mi koji puta stvarno dođe da se bacim s mosta. Hvala na bilo kakvom odgovoru.
  5. Hvala Vam na odgovoru. Pitam za otpremninu jer sam negdje pročitala da nema zakonske prepreke da se isplati na odvjetnika ili na ruke.
  6. Poštovani, nakon 13 godina ukidaju moje radno mjesto i nude sporazumni otkaz, koji nisam potpisala. Zanima me koja su moja prava i da li se otpremnina može isplatiti na nekog drugog ili meni na ruke, pošto imam otvoren zaštićeni račun i preko njega primam plaću. Hvala unaprijed na odgovoru
  7. Nisam uložila žalbu nego sam sutkinji rekla da poričem troškove, ali ništa pismeno. Nakon toga je ona zatražila vještačenje.
  8. Poštovani, auto kredit sam prestala plaćati. Auto mi je oduzela Croatia. Prodali su ga vrlo brzo. Kredit je bio u švicarcima. Dobila sam 80.000 Kn po ugovoru o kreditu. Auto je bio 70.000 Kn. Otplatila sam 55.000 Kn. Prodali su auto za 33.000 Kn i sada me duže za još 39.000 Kn. Žalila sam se i sutkinja je naložila sudskog vještaka koji bi trebao izvršiti procjenu kredita i isplaćenog dijela. Primam 4.000 na zaštićeni račun. Nemam pokretninu ni nekretninu i podstanar sam. Sama živim. Da li imam uopće pravo zatražiti oslobođenje od troškova vještaka (zatražili su me za početak 1.500 Kn, ali ja to nisam u mogućnosti uplatiti) ? Gdje ? Koliko to treje ? Hvala unaprijed na odgovorima.
  9. Hvala na odgovoru. Nigdje u dopisu ne vidim da je predmet delegiran na sud van Zagreba. Znači ja mogu pismenim putem od suda tražiti da se predmet vrati u Zagreb ili mogu ne pojaviti se i tražiti Zapisnik, te se onda žaliti. Isprika ukoliko nisam shvatila Vaš odgovor, ali nisam pravno potkovana. Hvala
  10. U kratko. Kredit za auto je - nakon nemogućnosti plaćanja - uzela Croatia. Banka se time zatvorila. Nakon toga mi je Croatia u Zgb uzela i auto i prodala. Sada me duže još za neke novce, iako je skoro cijeli kredit bio isplaćen. Problem je u tome što sam dobila poziv na ročište z mali iznos na sudu u Virovitici ????????? i to u jutro u 10h. Da li imam bilo kakve mogućnosti to prebaciti na Zagreb i kako ? Imam osjećaj kao da ciljano to rade jer znaju da mi nije lako do tamo doći (pošto sam bez auta), a i financijski sam slaba. Hvala unaprijed na odgovoru.
  11. Može li mi netko odgovoriti da li se ovrha može na neki način naplatiti od firme u kojoj radim ili je to samo faktor zastrašivanja. Ne mogu si taj luksuz priuštiti jer raditi se mora. Hvala
  12. Poštovani, primam plaću (jedan mali dio) na zaštićeni račun jer mi je plaća pod ovrhama. Sada čeka još par njih na naplatu i jedan od predlagatelja ovrhe koja je na čekanju za naplatu mi je rekao da će se naplatiti od firme u kojoj radim?! Da li je to moguće? Ili moraju čekati da dođu na red. Hvala Vam unaprijed na odgovru.
  13. Ne nude puno mogućnosti: - sve platiti u roku 15 dana - sama prodati auto u roku 15 dana - predaja auta njima - kaznena prijava.
  14. Hvala Ma najveći je problem što po izračunu banke moram otplatiti skoro još jedan auto (sježili me švicarci)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija