Jump to content

croatica

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mora li na otpremnici kod preuzimanja robe biti udaren i žig tvrtke po kojoj ovlaštena osoba tu robu preuzima? Konkretno, u poslovnom odnosu izdavatelj robe je udarao na svoj potpis i svoj žig dok odmah do prostora gdje se on potpisuje je mjesto za istu takvu radnju preuzimatelja robe. Tu je samo potpis, a ne i žig. Da li takva otpremnica uopće ima nekakvu dokaznu vrijednost?ž Hvala.
  2. Pardonček, dotični je bio do danas u pritvoru u Šibeniku a ovo na ŽS u Zg je bilo valjda zamolbeno "šminkanje iskaza". LOL
  3. Lijepi pozdrav svima! Postoji li obaveza poslodavca, nakon raspisanog natječaja za neko radno mjesto, da se po dostavi ponude kandidata istome i javi, pa makar i sa negativnim odgovorom? Ima li neka sankcija za takav njegov propust ili sve ostaje samo na nepoznavanju osnova bontona nakon što prođu mjeseci od dostave ponude? Hvala vam unaprijed.
  4. Lijepi pozdrav svima! Molim vas za odgovor na pitanje koje ide pod "razno, zanimljivosti" i sl., ali eto, zanima me. Na koju foru je za Tomislava Horvatinčića zbog zadnje njegove pomorske nezgode (a koja se aktualno razvlači po medijima) nadležan Županijski sud u Zagrebu, a ne neki sud na moru napose sud koji ima neposredno nadležnost nad mjestom kritičnog događaja? I zašto? Hvala vam unaprijed.
  5. Molim vas za pomoć. Gdje i kako prijaviti trafficking?
  6. nevezano, oprostite ali palo mi je na pamet koliko dugo po novome ZKP-u može trajati istraga (razlika prema starome)? btw, kakva je bila prisila pred policijom?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija