Jump to content

atko

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U braku smo 17 godina koliko nam je i kčerka stara prije braka ja sam posijedovao jednosoban stan oženio se žena rodila i živijeli 3 godine u njemu nakon te 3 godine moji roditelji prodali kuču i dali mi novac da kupim veči stan na taj stan sam samo ja upisan kao vlasniku tom stanu živjeli zajedno do nedavno dok nije našla drugoga i odselila se uzela našu životnu ušteđevinu račune u banci i dionice koje glase na nju jer nisam nikad tražio da imam punomoč jer sam imao povijerenja u nju. -Zanima me dali kad potroši tih 200.000 tisuča kuna može tražiti i polovicu stana još nismo pokrenuli nikakvu rastavu. -Da li bi ja stan mogu pokloniti ili prodati mami ili nekom drugom jer na papiru sam ja vlasnik stana. -Ako agažiram odvijetnika da li on po OIB-u može vidjeti njezino imovinsko stanje posijedovanje nekretine jer sumnjam da je došla do nekih novaca i kupila kuču za koju ja neznam. -Šta bi bilo pametno sad napraviti?
  2. Žena mi je inače profesorica na TVZ i išla je polagati stručni ispit imala je mentora koji ju je zaveo i od tada ne živimo zajedno još smo u braku i imamo kčer od 15 god.Zanima me dali je to kažnjivo sa njegove strane.Odnos profesor polaznik.
  3. Poštovanje Zanima me jedan slučak to jest od moje prijateljice biseksualke iz zagreba koja je chatala na iskonu sa jednim tipom iz splita jer nije znala da je muško on se predstavio kao žensko i tako kroz razgovor on joj je poslao na meil slike od neke ženske i tako kroz chatanje ona iz zezancije kaže da je muško na šta je on poludio i počeo vrijeđati na šta je ona odgovorila iz zezancije da če poslati slike na facebook nakon toga je rekao da če podnijeti kaznenu prijavu zbog prijetnje jer kako mu je i ona poslala meil da ima njezinu ip adresu i prijatelja koji se time bavi da očekuje policiju na vrata. ps.saznala je da je muško tako što je rekla frendici da ide na iskonv chat na razgovor sa tim dotičnim nickom gdje se on uredno toj frendici predstavio kao muško znači on se nekad predstavlja kao muško a nekad kao žensko. zanima me šta moja frendica može očekivati...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija