Jump to content

gramur

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. jel potvrđeno da od 1.1.2011. ovršni zakon se primjenjuje i na štedne uloge? Da li je pod tom novom zakonu primjenjuje ovršni zakon i na dionicama? Što će uvjetovati SKD?
  2. ne može, jedino ako hrvatski državljani koji rade van RH imaju svoj tekući devizni račun u RH, na koji primaju tu plaću ostvarenu radom u inozemstvu.
  3. hvala na odgovorima! GD nije bila konacna.Ponistena na temelju zalbe susjede drugostupanjskom organu. Medutim,ta GD je bila za nadogradnju 2 kata kuce,a imamo posebno GD iz 1961 god.za prizemlje koja je ok. I sad, posto zelimo kucu uplaniti u katastar rekli su nam da nam je dovoljna ta GD iz 1961.g. koja se odnosi samo na prizemlje. Da li bi moglo biti problema kasnije zbog nadogradnje ako u katastru uplanim cijelu kucu? I jos jedno pitanje, Zemljiste na kojem je kuća u zemljisnim knjigama je upisano kao drustveno vlasnistvo s pravom koristenja u svrhu izgradnje obiteljske kuce u korist mog djeda. Sto trebam napraviti kako bi to zemljiste uknjizili na ime mog oca kao nasljednika.
  4. danas sam doznala da je građevinska dozvola koja je izdana prije 30 god.poništena a da moj otac nije o tome pismeno obavješten.Znači cijelo ovo vrijeme on je bio uvjeren da mu je građevinska dozvola valjana.Kuca je napravljena,prikljucena struja,voda,...sve na tu građevinsku dozvolu. Sad smo krenuli riješavati papire,upisati kuću u karastar,ZK,...kad eto već na početku problem. Zna li netko možda šta sad napraviti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija