Jump to content

dfunduk57

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. dfunduk57

  kaznene prijave

  Dovoljno bi bilo ime i prezime, odvjetništvo, po zaprimanju, ionako predmetu dodijeljuje svoj broj. Možete se i u policiji raspitati o statusu predmeta, imate pravo znati do kuda je predmet stigao.
 2. dfunduk57

  kaznene prijave

  Ne, stranka ne dobiva primjerak zapisnika. Dva primjerka se šalju u odvjetništvo, a jedan primjerak ostaje u policiji, radi daljnjeg rada na predmetu. U odvjetništvu možete provjeriti da li je zapisnik dostavljen.
 3. Imate pravo od suda tražiti da vam nadoknade troškove putovanja. Sutkinja bi na kraju ročišta trebala pitati da li ste imali kakvih troškova, pa neka kćerka onda kaže za troškove putovanja, i za onaj dan kada nje nije bilo. Pozdrav iz malog, kišnog grada !
 4. 1. pravo na stipendiju ne ostvarujem ja, već dijete; 2. jeste li se zapitali zbog čega su moji odnosi s osobom "x" "nula bodova", možda je čak počinio i neko kazneno djelo, kojim je dijete oštećeno, a koje je toliko odvratno, da o njemu nikada više ne želim ni misliti, a pisati ovdje o tome bilo bi, u najmanju ruku, neukusno, s poštovanjem !
 5. dfunduk57

  Savjet

  Samo glavu gore i sretno !
 6. Zar nije suludo da Ministarstvo traži takve potvrde, jer ako oni nemaju te podatke, tko onda ima ?!
 7. dfunduk57

  Savjet

  Hoće, to vam u pravilu ide u paketu, kada napišu kaznenu prijavu i šalju ju na odvjetništvo, pišu i šalju i obavijest Centru. Tada njega Centar poziva na razgovor i upoznaje s njegovim dužnostima (koje do sada nije znao?!).
 8. Kao što je bivši kolega napisao, možete podnijeti zahtjev, ali iz iskustava kolega s posla, takve stvari dosta dugo traju. Pozdravljam sve MUP-ovce, bivše i sadašnje, gdje god bili, držite se!
 9. Čula sam na poslu da, kada se radi sporazumnom razvodu, navodno je dovoljno samo potpisati u Centru ?! Što se tiče plaćanja, kada sam ja bila na sudu, radilo se o 400,00 kn, od čega sam ja platila pola. Možda bi bilo dobro da odete u Poreznu upravu i zatražite potvrdu o visini primanja, pa da ju kćerka ponese na sud kao dokaz da nema primanja.
 10. dfunduk57

  tužba za razvod

  E sad, mogu vam reći samo ono što znam, a to je da je bivši suprug protiv mene podnio tužbu za razvod, pa stoga ne znam na koji način. Pretpostavljam da mu je odvjetnik napisao i predao na sud. Ja sam samo dobila poziv za ročište, pa smo potome dva puta morali ići u Centar, obzirom da imamo mlt. dijete, što je, usput bilo grozno iskustvo, to u Centru. Nakon toga je održano još jedno ročište i gotovo. Sve je koštalo 400,00 kn, od kojih sam ja morala platiti pola, a on ništa, jer je HRVI.
 11. dfunduk57

  Savjet

  Upravo tako, ako ste tražili samo razgovor, oni će obaviti samo razgovor, dakle trebate im reći da želite podnijeti kaznenu prijavu, koju onda dalje policija proslijeđuje Državnom odvjetništvu.
 12. dfunduk57

  Savjet

  Trebali bi ste na policiji podnijeti kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje u obitelji, kao i zapuštanje i zanemarivanje djeteta. Policija bez vaše prijave ne može ništa!
 13. Čitajući o pravu na stipendiju za srednjoškolce (dijete HRVI), jedan od traženih papira je i rješenje o statusu. Kako da dođem do rješenja kad smo razvedeni, a odnosi su nam nula bodoova?
 14. dfunduk57

  Dan Hrvatske ratne mornarice

  čestitike pripadnicima HRM-a i puno pozdrava iz Slavonije !
×
×
 • Napravi novi...