Jump to content

soparnik

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kompa kaže zašto se ne umanjuju mirovine i civilnim invalidima.Razlog je jednostavan,njihove mirovine nisu ni blizu 5000 kuna.
  2. A da se zapitate koliko će biti smanjene mirovine i plaće desecima tisuća branitelja koji su nezaposleni a imaju i obitelji i isto su letili ispred gelera i slušali zviždanje metaka kao i ja . Njima se smanjenje biti 0% i sigurno se ne bi mijenjali!
  3. Deseci tisuća branitelja žive bez posla i primanja sa djecom a vama je 5 tisuća malo. Za vaše prevelike mirovine mora biti a ostale ko šljivi, nije pošteno, a da pokušate sa novom SUBNOR-om možda uspijete.Kad pomognete državi ukloniti bar polovicu lažnjaka iz vaših redova bit će novca za prave. Na ovom foruma čitam da je posao samo državnih službi ako je tako mirovine će biti i manje jer je novca sve manje.
  4. Kompa,znam da istina najviše boli a oni koji je govore su pravi provokatori,naravno glupasti a vjerojatno su i četnici! Zanimljivo poznam puno osoba sa PTSP koji su nakon trajnog rješenja za mirovinu naglo ozdravili vjerojatno je to slučajnost.
  5. Mislim da je malo lakše živjeti sa 5 nego sa 2 tisuće,a od čega će živjeti tisuće branitelja koji nisu ranjeni a nisu glumili PTSP a nisu imali novca ili nisu htjeli kupiti "dobre" nalaze a danas nemaju posao a imaju malu djecu.Mislim da bi se u ovoj priči trebalo sjetiti i njih jer su oni pravi gubitnici i diskiminirani.
  6. Kompa, prosjek civilne invalidske mirovine je oko 2 tisuće a braniteljske invalidske oko 5 tisuća. Valjda se slažemo da i civlni invalid treba živiti. Mislim da se zbog toga zovu povlaštene. Koliko se sjećam braniteljske mirovine ispod 3500 kuna nisu ni smanjivane.
  7. Ministar Mrsić kaže "radničke mirovine nisu predmet stabilizacije proračuna",napokon netko normaln!
  8. Hvala,znači ne ako se uzima terapija.
  9. Zanima me da li je PTSP zapreka za korištanje vozačke dozvole i da li je odabrani liječnik dužan prijaviti svog pacijenta sa psihičkim oboljenima policiji zbog novog liječničkog pregleda.
  10. Hvala za brzi odgovor i ja sam čuo za oglasnu ploču ali prostor u kojem radimo(proizvodnja)postoji nešto kao oglasna ploča gdje postavljaju obavjesti.Na tom mjestu odluka o mojem otkazu nije oglašena.Molio bi ako neko zna određeniji odgovor. Pozdrav Zagrebu iz Splita!
  11. Firma mi je dala otkaz kao tehnološki višak. Odluka je poslala na kućnu adresu ali nisam bio kući i nisam je preuzeo.Što mogu očekivati dalje i može li početi teći otkazni rok iako nisam preuzeo odluku.Iz firme nemam poziv za preuzimane odluke.Hvala svimna ali stvarno mi je bitno!
  12. Izvrstan posao,čestitam.Nakon svih prevara i podvala te borbe sa vijetrenjačama i ja odustajem.Sutra ide prodaja!
  13. Opet neka frka, meni se čini da pravi invalidi nemaju razloga za strah a lažni sigurno imaju a i vrijeme je , po postovima mi se čini da ih ima i na ovom forumu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija