Jump to content

maja2211

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je maja2211 objavio

  1. Očito niste svatili moje pitanje. Alimentacija je jedan od maanje važnih faktora u svemu tome, ne radi se o tome da je meni u interesu zabraniti viđanje djeteta,ali me je jednostavno strah. Tip više ne komunicira s roditeljima, ima sasvim novo društvo od tko zna kakvih likova,kamatari mu oduzeli kuću koja je također i moje vlasništvo, dovoljan podatak da je optužen za trgovinu ljudima i konzumiranje droge, stvari koje sam "isčačkala" iz MUP-a su katastrofalne i da ja takvoj osobi povjerim djete???? NI U LUDILU!!! Svaka zdrava osoba bi tako razmišljala!! Osim toga, ne pita za djete po 2-3 mjeseca, promjene broj mobitela i onda "padne s neba" i zahtijeva da je dovedem u roku od sat vremena kad mu se prohtije. Dala sam mu mogućnost viđanja djeteta, ali uz moje prisustvo, jer su na centru rekli da su oni "nemoćni" no njemu to isto ne odgovara.
  2. Mene isto zanima ova tema! Kako je moguće zabraniti bivšem mužu viđanje djeteta? Naime, razvedeni smo već 2,5god i od samoga početka nisam imala ništa protiv da viđa djete, međutim gospodin se počeo baviti "mutnim" poslovima i tako je u godinu dana "stekao" u policijskom dosjeu oko 40-ak kaznenih djela, među kojima su i razbojništvo, teške krađe, konzumiranje i preprodaja droge..... S obzirom da je naše pravosuđe jako učinkovito, on odleži po mjesec-dva u zatvoru i onda je ponovno vani. Prvi korak koji sam sama napravila jest da mu nedam više djete i upozorila sam centar za soc. skrb na njegovo ponašanje, objasnila čak i kada je viđao djete, da se to odvijalo po kafićima, vozo je u automobilu na prednjem sjedalu bez sjedalice (jer to njemu ne treba) a da ne spominjem da se svaki puta vratila s pokvarenim želucom od restorana s brzom hranom..... Sad molilm pomoć: kako da ishodim zabranu viđanja djeteta zbog slijedećih razloga: -neznam gdje ni s kime živi -neznam čime se bavi jer ne radi nigdje a ima nadprosječan standard -konzument je droge -psihički nestabilna i agresivan osoba (bio još dok smo bili u braku) ....a osim toga me zeza za alimentacju, po 2-3mjeseca ne plati ništa i onda plati sve i to namjerno!!! Kako i tome izaći na kraj?
  3. No, sjajno... našao je rupu u zakonu a naš zakon je kao švicarski sir.... Ipak hvala za odgovor!
  4. Molim pomoć! Suprug i ja smo se razveli prije godinu dana i sud je odredio alimentaciju u iznosu 1000kn koju on mora platiti do 15.u mjesecu za tekući mjesec, međutim on se toga ne pridržava. Uvijek se dogodi da ga moram ''moliti'' zadnji dan u mjesecu i onda plati. Nije zaposlen, zapravo, bavi se tko zna čime, nema apsolutno ništa što glasi na njegovo ime, u biti pun je novaca, svaki tjedan ima novi auto a na centru su rekli sve dok on plaća alimentaciju nebitno u koje vrijeme, da nemogu ništa, da budem ''tolerantna, kriza je u državi, možda i njemu kasni plaća itd... Prema meni nema tolerancije vlasnik stana za najamninu, elektra, holding itd... Sve moram podmiriti na vrijeme a još uz to do sada sam plaćala i privatni vrtić 1500kn jer dijete nisu primili prošlu godinu u državni! Do kada tako??? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija