Jump to content

ellie

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ellie objavio

  1. Ja sam bila na stručnom i završila na burzi. Ostale su dvije kolegice na više od godinu dana. Jedna hdzovka i jedna s vezama, ali ubrzo nakon šta je vlast promijenjena otišle sus i one na burzu.
  2. dakle, dobili ste presudu, ali vam treba klauzula pravomocnosti? probajte nazvat pisarnicu suda i pitat postoji li mogucnost da im posaljete presudu z(ajedno sa novom kovertom i markicom) i da vam stave klauzulu pravomocnosti i vrate nazad?
  3. pismeno ga pozovite da vam vrati novce, ukoliko se ogluši na pismeni poziv, nađite odvjetnika i tužite ga. svakako poziv pošaljite preporučeno i sačuvajte potvrdu o slanju
  4. Kolege, molim vas ukoliko netko ima ažurirane skripte za pravosudni da mi proslijedi na mail: 2014danijela@gmail.com Unaprijed zahvaljujem!
  5. Možete radit kao asistent, da bi ste zadovoljili uvjete natječaja i pristupili testiranju, bitno je da niste ostvarili uvjete za polaganje pravosudnog.
  6. Carina se plaća na vrijednost robe preko 160kn. Možete ju izbjeći ako naručujete svaku majicu posebno.
  7. Ja sam bila. Učila sam samo ZKG. Pitanja na pismenom kojih se sjećam: objasni naačelo održivog razvitka, definicije posl.prostora, stambenog, neizgrađenog građ.zemljišta i gdje se nalaze (vezano za kom.naknadu), osim navedenih djelatnosti u čl.3mislim, koje se još mogu proglasit komunalnima + još neka dva. Ova sam zapamtila jer odg nema u zakonu! Pitala nas je Ksanta Vojvodić. Opet pitanja više iz zupa nego komunalno. Pitanja s usmenog kojih se sjećam: 1. koja se rješenja donose kod vas u odjelu? 2. tko nadzire provedbu zakona? 3. komunalni doprinos- sadržaj rješenja 4. koji su poslovi županije u kom.gospodarstvu? 5. komunalna naknada I to je to, čega se sjećam. Želim vam puno sreće i između ostalog, drugog ispitivača, jer od nas sedam je kod nje dvoje palo, a nas ostale je jedva pustila.
  8. I ja sam se došla informirat, ali izgleda da ništa od toga iako mi je ravnatelj min.pravosuđa na prošlom natječaju rekao da bi novi natječaj trebao bit na proljeće. Sad željno iščekujem svake NN, ali ništa
  9. Gle, nema pravila. ZAdnji put nije prošlo ni mjesec dana od natječaja do testiranja. Predzanji put je to ukupno trajalo oko 6mj.
  10. Ne trebaju ti nikakvi posebni materijali, treba ti samo ažurirani zakon o kom.gospodarstvu. Zadnja izmjena je 90/11.
  11. Ja idem u subotu, a ugovor mi ističe 22.04. Tako da nije najranije 2tj prije isteka ugovora.
  12. Sve ovisi u kojem gradu živite. Probajte pronaći odluku o komunalnoj naknadi svoga grada. Tamo piše tko je sve odlobođen plaćanja komunalne naknade.
  13. Ne znam da li je već napisano: OS u Ivanić gradu- N.M. iz Zg 45552 OS U Kutini - B.O. iz Zg 30131
  14. Treba zvat Ministarstvo i reć im da su krivo napravili tablicu i da je isprave. A zna se da si primljen kad dobiješ rješenje. Treba samo čekat.
  15. pa objavljeni su, ja sam gledala prije 20ak minuta
  16. ellie

    Natječaj

    - ZOO - ZPP - bila su pitanja iz ztd-a i obiteljskog zadnji put
  17. ellie

    Natječaj

    prošli netječaj je bio u 10mj, testiranje početkom 2, a razgovor u 3mj.
  18. ellie

    Natječaj

    2,9 mislim da ti se isplati ako stvarno misliš učit, a u svakom slučaju ti je to super iskustvo
  19. ellie

    Natječaj

    kp i kpp, gp i gpp, zus i zup i trgovačko ja sam učila zadnji put iz zakona, imala sam 32 boda od 40, ali loš prosjek
  20. ellie

    Natječaj

    NAPOKON NOVI NATJEČAJ U NARODNIM NOVINAMA OD JUČER
  21. Zar nije u kupoprodajnom ugovoru vaša baka navedana kao prodavatelj, a ne agent? Ukoliko je, zasigurno znam (radim u odjelu za komunalno gospodarstvo) da što se tiče komunalne naknade, može otići u Grad ili Općinu te tražit da se promijene podaci jer ona više nije vlasnik stana. Ili vaša majka može otići. Ili možete jednostavno nazvat referenta koji je zadužen za naknadu pa će vas on bolje uputit. Mislim da se to može sredit i telefonski, ali ćete morat poslat kupoprodajni ugovor. Isto tako vjerujem da ne bi trebalo bit problema sa računima za vodu, da se to da riješiti na isti način. U pogledu ovrhe vam, ne bi znala pomoć. I, zašto niste odjavili baku sa te adrese i prijavili je kod vaše majke ili kod vas kad su već takva pravila u tom domu, a stan je prodan?
  22. Mislim da moraš. A zašto ne bi polagala dsi? TO ti svakako može bit prednost akos e misliš zapošljavat u državnim firmama. A i imaš nešto za dodat u životopis
  23. Mi ne plaćamo sami, platit će nam poslodavac prvi put, ako padnemo, sami plaćamo.
  24. možeš imat staža, bitno je da nisi odradila vježbenički. mene su zadnji put pitali jesam li igdje radila
  25. ellie

    INA d.d.

    ima ja sam se prijavila u nedjelju, skoro pa zadnji dan. nisam znala je li bi ili ne bi
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija