Jump to content

antonella

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. želim vam svu sreću na ispitu ja imam u planu prijaviti 20og.... koliko ste imali vremena od kad ste poslali prijavu do ispita zamolila bi vas kad vam sve to prođe da nam napišete kako vam je bilo i koja su vas pitanja pitali
  2. kako je prošao ispit..možete nam reći par savjeta/pitanja
  3. nisam još..ja moram prijaviti do 15. 9. ..ako prije položite javite kako je bilo a i ako dođete do kakvih informacija bila bih zahvalna
  4. molim vas možete li mi reći da li ste polagali posebni dio iz javne nabave..što vas je pitalo i kako je izgledao pismeni dio
  5. da li je dovoljno učiti ona pitanja sa min.uprave. nisam sigurna da li ih ažuriraju
  6. poštovani, da li bi mi netko mogao dati savjet kako da napišem ili gdje da nađem ogledni primjerak raskida ugovora sa firmom recimo za izradu web stranice. hvala!
  7. molim vas za pomoć! u kojem zakonu mogu nači na koji način ću obračunati odvoz komunalnog otpada po količini (volumenu) zahvaljujem na pomoči!!!!!!!!
  8. Pretpostavaljam da vas zanima odvoz smeča za domačinstvo. Relativna zastara nastupa 1 godinu nakon dospječa plačanja zadnje izdanog računa. ZOO članak 232. st. 1 toč. 1. da li to vrijedi i za poslovne subjekte?
  9. Pretpostavaljam da vas zanima odvoz smeča za domačinstvo. Relativna zastara nastupa 1 godinu nakon dospječa plačanja zadnje izdanog računa. ZOO članak 232. st. 1 toč. 1. veliko HVALA!
  10. zanima me kada nstupa zastara kod odvoza komunalnog otpada, i koji to zakon propisuje. zahvaljujem!
  11. koje je godine izdana zadnja knjiga za polaganje DSI u kojoj su sve izmjene i dopune zakona i gdje bi je na internetu mogla kupiti.
  12. može li mi netko reči da li postoji rok za polaganje drž. ispita. nešto sam načula da je OBAVEZNI rok za prijavu ispita do 5tog mjesec te da se državni ispiti polažu do 12. 7.09. neznam što slijedi nakon toga ukoliko se ne polože ispiti. zna li netko nešto o tome? zahvaljujem na pomoći!!
  13. trebala bih malu pomoć. imam informatorovu knjigu za polaganje drž.ispita ali iz 2006. godine. da li mi može netko reći kod kojih je zakona došlo do izmjena, na koje bi treba prepaziti. unaprijed zavaljujem!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija