Jump to content

Vzusrcu

Korisnik
  • Broj objava

    66
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Vzusrcu objavio

  1. Teško je to reći bez dokumentacije. Uzmi odvjetnika koji radi na postotak, daj mu maksimalno 15%. Ovisno o tvom zdrastvenom stanju i eventualnim trajnim posljedicama moći će se utvrditi pravična naknada za tebe.
  2. Tipično hrvatsko ponašanje, laži, muljaj i ukradi kad možeš. Naravno da radnik nema pravo na putne troškove, već bi trebao vratiti sve putne troškove koje je dobio lažnim predstavljanjem. Prema teba cijeli Zagreb bi se fiktivno mogao preseliti van Zagreba te primati putne troškove i ne plaćati prirez. Kako te uopće nije sram postaviti takvo pitanje.
  3. Znate li kakva je financijska situacija poslodavca? Uredno posluje po poslovnom računu?
  4. Itko? Nitko? Bilotko? Imate platne liste? Odakle ste?
  5. Bilo bi dobro da kod razvoda i podjele bračne stečevine imate odvjetnika, jer teško ćete se vi dogovoriti s njom. Za dodatne informacija trebalo bi imati više podataka.
  6. Odakle ste? Obzirom da iznos nije veliki teško da će odvjetnik zbog vas putovati u drugi grad!
  7. Zahvaljujem na odgovoru, to me je i zanimalo, a svi dokazi postoje... samo mi je zao i muka mi je sto cemo to morati napraviti... ne da mi se, a i nisam pri novcima ali kako stvari stoje...jos prije je rekla da nam nece prepisati, zapravo je i nismo smjeli pitati, a sada su pokrenute neke nove ovrhe i ona sada sredjuje papire od kuce da bi je mogla prodati... znaci ipak na kraju moramo ili mozemo pricekati taj trenutak kada krene prodaja, pa onda mozemo zaustaviti ili ce tada vec biti kasno? Čim prije, jer bi se situacija mogla zakomplicirati drugim ovrhama koje bi sjele na kuću.
  8. To je vjerojatno najbolje rješenje. Ukoliko supruga radi i ima redovita primanja nebi smjelo biti problema da ona plaća dio dugova. Nije fer da vi sve plaćate, a ona ništa, ako ste zajedno trošili novac! Odakle ste?
  9. Javite se u Ured državne uprave! Šaljem link u Čakovcu http://www.udu-mz.hr/ S obzirom da ste nezaposleni trebali bi relativno lako dobiti uputnicu!
  10. Trebali bi ste potražiti besplatnu pravnu pomoć! Odakle ste?
  11. Ako na taj način želite izbjeći ovrhu savjetujem Vam da to ne činite. Banka će prije (vjerojatno u roku mjesec ili dva) ili kasnije shvatiti da to nisu primanja od vašeg sina...a Vaš dug će rasti i rasti.
  12. Da, imate ovisno o invaliditetu i o visini osiguranja.
  13. Trebate podnijeti zahtjev za zaštitu prava radnika. U svakom slučaju imate pravo na otpremninu. Za više infromacija me možete kontaktirati na privatni mail.
  14. Jeste li dobili pismeni otkaz? Koju vrstu otkaza ste dobili?
  15. Poštovani, Vaša situacija na prvi pogled ne izgleda sjajno, međutim vjerojatno bi se ipak dalo nešto učiniti kako bi izbjegli posljedice koje mogu nastati uslijed kaznenog postupka Više informacija imate na PM!
  16. Poštovana, brkate neke stvari. Sporazumni znači da morate biti suglasni i vi i on. Vaša situacija je dosta komplicirana pa uzmite odvjetnika. Cijena 2.000 kn+PDV.
  17. Ukoliko plaćate odvjetnika on Vam mora odgovoriti na sva Vaša pitanja! Pa zašto ga plaćate!?
  18. Za vaš slučaj definitivno trebate odvjetnika. Probajte se s nekim dogovoriti da mu dio platite odmah, a preostali dio po završetku suda! Odakle ste? Može i na PM!
  19. Ukoliko jedna strana nije suglasna, postupak se pokreće tužbom radi razvoda braka, tužba se dostavlja tuženiku na odgovor i zakazuje se ročište na kojem sud nakon davanja odgovora na tužbu tuženika, razvodi brak, neovisno od stava druge strane jer, ukoliko jedna strana više ne želi biti u braku, nitko je ne može natjerati da ostane u tom braku protivno njenoj volji! Više imate na PM!
  20. Naravno da možete podnijeti tužbu za razvod braka. Odvjetnik i nije toliko skup! Cijena iznosi 2000 kn+PDV. Za više informacija možete me kontaktirati na privatni mail.
  21. Već ste pisali da ste se rastali i da su djeca pripala majci??? Inače, cijena je 2.000 kn+ PDV.
  22. Bivša supruga može pokrenuti sudski postupak i tražiti više. A na Vama i vašem odvjetniku je da izborite plaćanje pravedne alimentacije!
  23. Nažalost, ne! Možete me kontaktirati na PM za dodatne informacije!
  24. Vi ćete sudskim putem morati dokazati da se radi o bračnoj stečevini!
  25. Ukoliko dobijete presudu, a okrivljeni trenutno nema nikakve imovine...zastara je 10 godina za naplatu. Više imate na privatni mail!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija