Jump to content

stop_off

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. u mirovinu tu 2600 je uračunato sve, čin narednik, 7 gmtbr, status dragovoljca nemam, samo se sad izmjenio omjer
  2. imam mirovinu, profesionalna, 2600 kuna sa 30 rat, 70 ostalo. Sad sam dobio 70 rat 30 ostalo kolka bi sad mogla bit mirovina molim lijepo?
  3. u mirovini sam sa profesionalnom nesposobnošću i omjerom rat 30-mir 70.bio sam u policiji i 7 gmzbr.imam ratni put. u mirovinu sam otišao po zakonu prije 09 kad su bile izmjene. u međuvremenu sam bio kod dr. taborskog koji mi je dao opću nesposobnost i omjer rat 70- mir 30. nemam hrvi. sad mi kažu ovi u tvrtkovoj da ću u mirovinu najvjerojatnije prema općim propisima jer prema novom zakonu ako nemam hrvi nemogu imati opću nesposobnost. zar se može tako nekom oduzeti sve kao da nije bio u ratu uopće!!!!Zvao sam u minist. branitelja načelnicu odjela za status branitelja koja veli da meni nitko nemože oduzeti moja prava i da bi to palo na upravnom sudu!!!!MOLIM ZA SAVJET
  4. ....momci ovako....imam profesionalnu i omjer 30 rat-70 ostalo, predao sam zahtjev za pogoršanje bolesti i došao u tvrtkovu gdje mi je vještakinja rekla da po novom zakonu bez statusa rvi nemam pravo na pogoršanje.....međutim ja sam prije razgovarao sa dr. taborskim koji je rekao da imam to pravo i to sam rekao vještakinji koja je onda pozvala pravnicu i koja je onda rekla da imam pravo na pogoršanje bolesti.....za nekoliko dana dobio sam poziv od dr. taborskog gdje su se već nalazili moji papiri iz tvrtkove.....ne samo da mi je povečao omjer nego mi je i dao opču nesposobnost....!!!!
  5. ....nemoj ništa čekati, što dulje čekaš u današnje vrijeme šanse su sve manje....žali se na sva moguće.....kolka ti je mirovina.....????
  6. .....ja sam več u mirovini sa profesionalnom nesposobnošću te omjerom 30 rat-70 ostalo, otišao po starom zakonu 19.05.2009 godine.......no kasnije u međuvremenu sam bio kod taborskog koji je promjenio iz profesionalne u opću, te omjerom 70 rat-30 ostalo.... sad me zanima hoče li mi to priznat????
  7. rat 70/30 ostalo, profesionalna, bez hrvi, desetnik, gardijska.....kolka bi otprilike mogla biti mirovina.....????
  8. ....borili smo se onda borit čemo se opet....ja bih odmah uzeo pušku
  9. čin desetnik, status dragovoljca nemam ali sam bio pripadnik gardijske.....!!!!
  10. prvo rješenje 30-70 rat mir,profesionalna mirovina 2100 kuna, nisu mi obračunali po koeficijentu pošto sam bio pripadnik gardijske brigade. Uložio žalbu, u međuvremenu bio kod Taborskeg koji mi je promjenio omjer 70 rat-30 ostalo i dao mi opću nesposobnost. Ovi u tvrtkovoj papire poslali u mihanovićevu sa napomenom da će najprije rješiti žalbu tj. obračunati po gardijskoj a zatim i omjer. Kolka bi mogla bit mirovina? Nemam hrvi. 2010 sam otišao u mirovinu u 5 mj.
  11. prvo rješenje 30-70 rat mir,profesionalna mirovina 2100 kuna, nisu mi obračunali po koeficijentu pošto sam bio pripadnik gardijske brigade. Uložio žalbu, u međuvremenu bio kod Taborskeg koji mi je promjenio omjer 70 rat-30 ostalo i dao mi opću nesposobnost. Ovi u tvrtkovoj vele da sam jedinstven slučaj i papire poslali u mihanovićevu sa napomenom da će najprije rješiti žalbu tj. obračunati po gardijskoj a zatim i omjer. Kolka bi mogla bit mirovina? Nemam hrvi. 2010 sam otišao u mirovinu u 5 mj.
  12. prvo rješenje 30-70 rat mir,profesionalna mirovina 2100 kuna, nisu mi obračunali po koeficijentu pošto sam bio pripadnik gardijske brigade. Uložio žalbu, u međuvremenu bio kod Taborskeg koji mi je promjenio omjer 70 rat-30 ostalo i dao mi opću nesposobnost. Ovi u tvrtkovoj vele da sam jedinstven slučaj i papire poslali u mihanovićevu sa napomenom da će najprije rješiti žalbu tj. obračunati po gardijskoj a zatim i omjer. Kolka bi mogla bit mirovina? Nemam hrvi. 2010 sam otišao u mirovinu u 5 mj.
  13. prvo rješenje 30-70 rat mir,profesionalna mirovina 2100 kuna, nisu mi obračunali po koeficijentu pošto sam bio pripadnik gardijske brigade. Uložio žalbu, u međuvremenu bio kod Taborskeg koji mi je promjenio omjer 70 rat-30 ostalo i dao mi opću nesposobnost. Ovi u tvrtkovoj vele da sam jedinstven slučaj i papire poslali u mihanovićevu sa napomenom da će najprije rješiti žalbu tj. obračunati po gardijskoj a zatim i omjer. Kolka bi mogla bit mirovina? Nemam hrvi.
  14. branitelji kojima neije priznat rvi ajmo na markov trg u zagreb dok nam to ne riješe.ja nisam predao u zakonskom roku jer su mi na poslu prijetili otkazom
  15. i ja sam prijatelju bio u 7 gbr pa otišao u mup i durao dok nisam počeo piti tablete čim je zazvonio telefon za intervenciju i sad od tog nemam ništa.....bolje da sam otišao u mirovinu 94...imao bih sigurno veću
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija