Jump to content

studentprava74

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ali sad sam ja sljedbenik vlasnika i sada je to moj problem- a ne problem investitora ( ja sam stekao bona fides ), plaćen je prijepis (a nisam vlasnik? ), kakve veze ima investitor kojinema vise nikakave veze ( stecaj)
  2. Ako je kriterij za državno odvjetnistvo i sudstvo - prosijek ocjena i duljina studiranja, onda je takav izbor na natječaju krajnje neprofesionalan - kao prvo zato sto su ocjene neobjektivan faktor, a drugo mpr. koga treba odabrat u ovoj situaciji- nekog tko studira 8 godina i ima prosijek 5.0 ili nekog ko daje u roku sve i ima prosijek 3.0 ?)
  3. p.s. terasa je određena kao pripadak stana ( stan XXm² + terasa XXm²)
  4. nije riječ o stambenoj zgradi ( to su kao male kucice u nizu - ulazi su odvojeni ), godina gradnje- 1985.godine, vlasnicki list- problem etažiranja je u pitanju, za gotovo cijelo naselje), danas ne postoji društveno vlasništvo unaprijed hvala
  5. vlasnik sam od 1995. godine, stanovi su u nizu na istoj etaži, susjedi imaju isto svako svoju terasu ( jedan susjed je svoju terasu ustaklio i napravio zimski vrt, drugi nije - zasto ne bi svako imao na svojo terasi svoje "pancere" ), mislim da je vazno i to sto nemam ograđenu terasu pa svako moze doći do tih "pancera" - ( a koliko znam ne moze se samo tako doć na nečiju terasu i prčkat).
  6. Hvala! U slučaju ako ne bude bilo moguce ukloniti "sporne"osigurace i instaalacije - jel moguce tražit neku nakndu od hepa za korištenjem terase?
  7. Dobar dan! Imam pitanje u vezi hepa ( pružatelja usluga struje) . Zanima me jel hep moze postaviti osigurace od nekoliko stanova na moje vlasnistvo tj terasu? Ukoliko ne moze na koji se nacin mogu rijesti osigurača drugih stanova? Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija