Jump to content

viktorija56

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Taj rok koji Vi navodite nije prošao.Prošlo je 15 dana u kojem su trebali isplatiti otpremninu.Kad je prošao rok po odluci o posl. Uvjet. Otkazu (15 dana)poslala sam upit kad ce biti isplata na što su odgovorili kad ce biti novaca da ce uplatiti. Nisu se htjeli izjasniti nazalost.
  2. Poštovani, molim savjet. Dobils sam poslovno uvjetovani otkaz , i urucili su mi odluku u kojoj je naveden rok u kojem trebaju mi isplatiti otpremninu koji su nazalost prekrsili. Na moj upit kad bi bila isplata posto je rok prosao iz odluke,nisu mi dali konkretnu informaciju vec rekli da kad budu imali novaca da ce uplatiti.Nekako sumnjam u to pa me zanima koji su moji koraci dalje. Nemam obracun otpremnine samo da napomenem.
  3. Molim savjet.Ušla sam u uži krug za posao u državnoj službi u kojem spominju sigurnosnu provjeru.Prije 13 godina moja majka je iznajmljivala stan izvanbračnom problematicnom paru koji nije plaćao stan (najmninu i režije) te dobili dojavu od susjeda da bježe iz stana ( pakiraju stvari)stan je u drugom gradu, te kad smo dosli u stan naisli smo na unisten stan itd. Na moj poziv upucen tom paru zaprijetila sam i tužbom i policijom te da uplate novce za rezije i najam majci za stan,medutim razgovor je brzo zavrsio bio je neugodan cak i doticni prijetio. Na kraju za dva dana dolazi policij. inspektor kod nas doma koji je dobio prijavu da sam tom paru prijetila smrcu sto stvarno je uzasna laz. Ja sam rekla inspektoru sto se zapravo desilo i na tome je ostalo.Hoce li mi ta prijava zapravo lažna raditi problema kod sigurnosne provjere?
  4. Poštovani, molim Vas odgovor na nekoliko pitanja. Dobila sam otkaz kao tehnološki višak u kojem imam pravo i na otpremninu koja će mi biti isplaćena tek nakon kraja otkaznog roka.U slučaju ako ja tijekom otkaznog roka nađem drugi posao ne gubim pravo na otpremninu jel tako? Isto tako poslodavac nakon davanja otkaza kao višak, bivšim kolegicama u prethodnom razdoblju objavio je nakon toga oglas u kojem traži djelatnike na istoj poziciji samo je napisao drugi naziv radnog mjesta? Što učiniti u tom slučaju s obzirom da je sastav posla isti,što se i vidi iz oglasa koji je bio objavljen a poslodavac mora obavijestiti u roku od 6 mjeseci ako se pojavi potreba za poslom istog djelatnika.
  5. Poštovani ! Naslijedila sam po ocu polovinu kuće u Zadru. Drugu polovinu su naslijedile 2 sestrične koje žive u Austriji. U toj kući inače stalno živi njihova majka. Osporile su mi moju polovicu kuće ali sam sudom dokazala da je to moje vlasništvo. Sada je presudom Županijskog suda odlučeno da dobijem ključ od kuće. Tražim od njih sudskim putem povrat troškova parnice sa kamatama. Što mi savjetujete ako mi i dalje ne bi dozvoljavali ulaz u kuću i povremeni boravak tamo ? Napominjem da je sud trajao oko 12 godina za dokazivanje vlasništva i dobivanje ključa. Puno Vas pozdravljam i molim odgovor, prijedlog kako da postupim najbolje da dobijem što mi pripada ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija