Jump to content

supetar0

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je supetar0 objavio

  1. Ok, ona ne potpiše suglasnost, ali kako ste rekli, to ne mora spriječiti dobivanje građ. dozvole... ne?
  2. Samo još ovo da pitam: Znači li to da mora biti neki valjani razlog zbog kojeg ona meni može obustaviti gradnju, ili to ovisi o nekakvoj slobodnoj procjeni onoga tko izdaje dozvole? Znači li to da ona iz pakosti i inata može reći da ne želi da si podižem kroz za 0.6 m, i da zbog toga ovi neće meni dati građ. dozvolu?
  3. Puno hvala na ovom odgovoru. Bitno mi je samo da njezina nesuglasnost ne može mene spriječiti da tamo sagradim potkrovlje. Mislim, iskreno govoreći, bilo bi jako žalosno kad bi moja sudbina ovisila o pakosti te susjede. Ona neće dati suglasnost, to već sad znam, jer je čudna osoba, konfliktna. U svakom slučaju, zahvaljujem Vam se na odgovoru.
  4. Nedavno sam kupio apartman na moru. Nalazi se na prvom katu. U prizemlju živi susjeda. MI imamo još i tavanski prostor koji je u našem vlasništvu, imamo vlasnički list na njega. Na tavan se može ući samo iz našeg apartmana. Želimo napraviti potkrovlje, znači, morali bismo podizati tavan za cca. 0.6 m. Znam da trebamo građevinsku dozvolu, ali me zanima da li trebamo suglasnost od susjede u prizemlju? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija