Jump to content

spuzva_bob

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na odgovoru, ali u brzo djelovanje sustava više ne vjerujem, a dok se sve to ne riješi zlostavljač može i ubiti.
  2. Poštovani, Potrebna mi je pomoć. U stanu koji je moje vlasništvo s mojom majkom živi izrazito nasilni brat. Uz to što zlostavlja majku njegovu nasilnost pojačava i alkohol koje često konzumira. Da stvar bude još gora, u stanu s njima živi i njegova kći kojoj je skrbnik njezina nona, tj. bratova i moja majka. Ukoliko se odlučimo na intervenciju, imam li ja pravo, temeljem činjenice da sam jedini vlasnik te nekretnine zabraniti ulazak bratu u stan. Valja napomenuti da je brat prijavljen na adresu stana. Hvala na odgovoru.
  3. Poštovani, Potrebna mi je pomoć. U stanu koji je moje vlasništvo s mojom majkom živi izrazito nasilni brat. Uz to što zlostavlja majku njegovu nasilnost pojačava i alkohol koje često konzumira. Da stvar bude još gora, u stanu s njima živi i njegova kći kojoj je skrbnik njezina nona, tj. bratova i moja majka. Ukoliko se odlučimo na intervenciju, imam li ja pravo, temeljem činjenice da sam jedini vlasnik te nekretnine zabraniti ulazak bratu u stan. Valja napomenuti da je brat prijavljen na adresu stana. Hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija