Jump to content

Lilian86

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomoć! Nesretna VIP-ova pretplata je u pitanju. Naime, u prošloj godini sam napravila dug za telefonsku pretplatu koji nisam namirila i došlo je do toga da mi je stigao Prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave. Imam rok od 8 dana za prigovor. Dug namjeravam platiti čim se zaposlim tako da bi to navela. JEl mi može tko pomoći kako da to otprilike sročim?
  2. Molim pomoć! Prije par dana na ime moje bake je stiglo rješenje o Ovrhi zbog neplaćanja komunalne naknade u iznosu od 1400 kn. Navodno je to desetogodišnji dug. Naime, baka je godinama nepokretna i nikakva pošta do sada nije stizala na njeno ime. Nekada je nekretnina na kojoj baka živi glasila na njui na tu adresu je došlo rješenje o ovrhi. Zanima me kako se ovrha može naplatiti ako sada nekretina glasi na mog oca i baka nema ništa više u posjedu.
  3. Lilian86

    Upomoć

    Situacija je slijedeća: naslijedila sam kuću od bake (koja živi sa mnom, nepokretna je i senilna). Zatekla sam brojne neugodnosti. Naime, prvi susjedi su nadograđivali kuću i otvorili 7 prozora u moje dvorište (baku nije nitko pitao za dozvolu). Prozori su poprilično veliki i nerijetko me promatraju kroz njih. Slijedeća stvar je da im je staja uz kuću iz koje se šire strašno neugodan smrad i životinje su jako glasne. Prije par dana sam imala neugodan susret sa 3 susjedova psa koja su ušla na moj posjed i nasrnula na mene (susjed ih odbija vezati. Molim savjet!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija