Jump to content

ivanasplit

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ivanasplit objavio

  1. Dakle, zaposlenica ima Ugovor o radu koji potpisuje svaki mjesec. Trenutno je još u radnom odnosu, ali prijeti joj otkaz iz navedenog razloga. Budući da je na sastanku bilo govora o otkazima svih zaposlenika sa osnovnom školom zanimalo me da li postoji izglasan zakon koji bi to omogućio i da li se mogu pravno pozvati da je eventualna odluka o otkazu na temelju istog razloga ništavna.
  2. Poštovani, da li je istina da novim izmjenama Zakona o radu osobe koje imaju samo OŠ moraju dobiti otkaz ugovora? Osoba radi u velikoj privatnoj firmi. Ukoliko nije, molim da mi navedete članak na koji se mogu pozvati, jer mi je ta ista osoba od iznimne važnosti u radu. Hvala!
  3. Poštovani, otac mi ima obrt koji se bavi iznajmljivanjem apartmana, prodajom ribe i ronjenjem. Budući da se ja bavim ronilačkim centrom, koji je unutar tog obrta, zanima me da li je isplativo da ronilački centar postane d..? Trenutno sam nezaposlena, ali ne zadugo. Koje su moje obaveze, ukoliko se odlučim na otvaranje d.. ??? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija