Jump to content

gizi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je gizi objavio

  1. gizi

    Crna lista

    Znaci bila danas u banki i osobni bankar mi rekao da nisam na crnoj listi zbog jednog dana da sam uredni platisa, ja njoj da zakj mi je tako rekla ova u pbz banci da nezna mislim da zbog toga sta radim na odredeno i nisam njihov klijent i radim vani.
  2. gizi

    Suduznik

    Dizem kredit i imam jamca ili ti suduznika pa me zanima dali se njemu provjeravaju njegove transakcije sa njegovog tekuceg racuna
  3. gizi

    Suduznik

    Moze pomoc dali se suduzniku provjerava njegove transakcije po tekucem racunu hvala hitno.
  4. gizi

    Crna lista

    Ovako radim na odredeno i bila u pbz banki za kredit htjela sam dignuti kredit da zatvorim ovaj sta imam da mogu srediti sta imam. Uglavnom imam devizni racun otvoren u erste banki i placa sjeda 15 u mjesecu preko aplikacije george uplacujem kredit banci u kojoj ga imam, problem je sta ga oni proknjize tek drugi dan u erste banci sam 2mj. Dali je moguce da zbog 1dana kasnjenja zavrsim na crnoj listi jer tako su mi rekli u pbz banki da sam na njoj i da ne mogu dignuti kredit. I ovako jos jedno pitanje bila sam si pronasla jamca koji ima kredit kad mu se odbije ima cistu placu 7.000 kn sada me zanima dali se njega isto provjerava njegove transakcije po tekucem racunu hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija