Jump to content

hani1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na odgovoru!! samo ste mi potvrdili moja razmišljanja! I mislim da ću ići u tužbu ili izvansudsku nagodbu ( kako ono budu htjeli )!!
  2. Molim pomoć!!!! 1.11.2011 mi ističe ugovor o radu sklopljen na određeno vrijeme ( već 2,5 god. neprekidno radim na istim poslovima ). Poslodavac mi neće produžiti ugovor, a već je zaposlio novu djelatnicu na poslovima koje sam ja obavljala ( ja sam na godišnjem ). A saznala sam da je ta nova djelatnica sestra od direktorice. Da li su smjeli tako postupiti????
  3. A da li možda netko zna- da li imam pravo na otpremninu, ako sam kod istog poslodavca radila duže od 2. godine, ali ne dobijem otkaz nego mi istekne ugovor o radu na određeno?
  4. Hvala na odgovoru!!!! A poslodavac je plaćao prekovremene ( ali po Zakonu ih ne smijem toliko imati ), a da niti ne spominjem dan tjednog odmora!!! Ali na kraju ću najvjerojatnije pristati na to što mi nude...
  5. Molim pomoć!!!!! Istekao mi je ugovor o radu na određeno 31.10, a ja sam nastavila raditi kod istog poslodavca. On me nakon 10 dana zvao i nudi mi opet ugovor na određeno na 2. mjeseca. Ja na to nisam pristala, jer sam smatrala da ću dobti ugovor na neodređeno ( obzirom da zakon tako kaže ). Zanima me da li mi poslodavac mora dati ugovor na neodređeno, jer ja sada radim bez ugovora ( a da niti ne spominjem da radim već 40 dana bez ijednog slobodnog dana i po 12 sati svaki dan!!!!!! ) Molim savjet!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija